Innesäljare

Innesäljare

Motiveras du av att skapa kundrelationer och triggas av att göra affärer? Har du lätt för att ta egna initiativ och trivs i en social roll? Vår kund saknar en viktig spelare i laget och nu har du möjlighet att komma till denna ansvarsfyllda tjänst!

TJÄNSTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE

PerformIQ söker för kunds räkning en driven innesäljare till avdelningen som ligger i Hallsberg. Rollen är bred och därför söker vi efter just dig som trivs med en flexibel och varierande arbetsvardag. Vi letar efter en framåt person som kan vara med och utveckla befintliga och nya affärs- och leverantörsrelationer. Detta kommer bland annat innebära att du arbetar med försäljning, ordermottagning, offerthantering, kundsupport och inköpsfrågor. Du kommer ha ansvar för kunder och samarbeta med dina kollegor gällande alla uppgifter. Att leverera förstklassig service är en självklarhet för dig.

I rollen kommer du till exempel också att:
  • Orderläggning och offerthantering
  • Hjälpa kunder via telefon och mejl med olika ärenden och frågor
  • Hantera reklamationer och leveransuppföljning
PERSONPROFIL

Vi söker dig som letar efter ett varierat arbete, där vi tror att du trivs med att koordinera flera arbetsuppgifter parallellt. Du vill få möjligheten att arbeta i ett framgångsrikt företag och i ett engagerat team. Dina vänner beskriver dig som driven och framåt. Vi söker dig som är organiserad, anpassningsbar och alltid sätter kunden i fokus. Som person är du initiativtagande och självgående. Du är social och har lätt för att samarbeta med andra.

För att lyckas i rollen har du:
  • Generella it-kunskaper
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat
Vi ser det som meriterande om du som söker har relevant branscherfarenhet som innefattar administration, service eller försäljning. Vi ser gärna att du har en bakgrund från industri eller lager/logistik och ett tekniskt intresse. Du har god social förmåga och trivs med att fokusera på relationsbyggande i dina arbetsprocesser. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en lagspelare som är lyhörd mot din omgivning, har god förmåga att kommunicera samt har ett prestigelöst förhållningssätt gentemot dina arbetsuppgifter och kollegor. Du kommer att arbeta i en föränderlig miljö vilket ställer krav på att du är lösningsorienterad, har god förmåga att strukturera ditt arbete samt är initiativrik och nyfiken.

Övrigt

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Örebro

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41 eller camilla.aurell@performiq.se. Tjänsten ingår i vår konsultverksamhet. Du blir anställd hos PerformIQ och kommer att arbeta ute hos vår samarbetspartner.

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: innesälj, kundservice, säljare, kundsupport, administration, ordermottagning, säljsupport, inköp, koordinator, inköpskoordinator, butik, lager
Mer info
Område Hallsberg
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 30 mars 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.