Enhetschef till Optimera Hallsberg

Enhetschef till Optimera Hallsberg

Vill du med ett engagerat ledarskap, strategiskt arbetssätt och starkt driv, bidra till Optimeras fortsatta framgång i Hallsberg? Nu erbjuds möjligheten till en mycket intressant och utvecklande ledarroll, där din erfarenhet från byggbranschen, kombinerat med goda ledaregenskaper värdesätts.

Om Optimera – Vi erbjuder
 • En ansvarsfull, utmanande, varierande och attraktiv tjänst som enhetschef, till en välmående och växande enhet
 • Struktur och förutsättningar för att bygga vidare på Optimeras tillväxt och framgång i Hallsberg
 • En trygg arbetsplats, med starka ägare och sunda värderingar – ett företag som satsar och bryr sig om sin personal och sina kunder
 • Möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke som erbjuder innovativa och enkla lösningar, välplanerade enheter, kundanpassat sortiment och hög tillgänglighet
 • Trevliga, engagerade och kompetenta kollegor
Om tjänsten
Som enhetschef för ett trevligt och kunnigt team om ett drygt 15-tal medarbetare, ansvarar du för enhetens resultat, arbetsmiljö och säkerhet, samt för att planera, leda, inspirera, engagera, stötta, coacha och följa upp dina medarbetare. Utöver att leda personal, kommer du själv att ha en viktig roll genom att skapa struktur och goda förutsättningar för dina kollegor.

Som resultatansvarig enhetschef ansvarar du för enhetens försäljning, där lokala och regionala proffsbyggare är dina samarbetspartners. Du stöttar säljteamet och skapar förutsättningar för kundansvariga att framgångsrikt kunna utveckla Optimeras befintliga nyckelkonton, samt för att effektivisera och prioritera säljteamets proaktiva bearbetning av nya kunder.

Tillsammans med säljteamet och övriga kollegor, kommer du ansvara för att försäljningen för Optimeras lokala bygghandel i Hallsberg fortsätter att stärkas.

Arbetsuppgifter
 • Leda en väl fungerande bygghandel i tillväxt, med branschkunnig personal
 • Stötta varje avdelning och individ, utifrån förutsättningar och behov
 • Strukturerat och målfokuserat sätta upp strategier med personal, samt följa upp och mäta prestation
 • Stötta och coacha ledarna, så att säljprocessen med prospektering och avtalsförhandling drivs i mål
 • Strukturerat uppföljningsarbete och ansvar för genomförande av personal- och kundaktiviteter
 • Nära samarbete med personal, samt driva interna personal-, drift och säljmöten
Om dig
Vi söker dig med goda ledaregenskaper, samt med försäljningsvana gentemot yrkeskund, då vikten av förståelse för dina kunders behov och köpprocess är stor. Erfarenhet från byggbranschen är meriterande. I rollen som enhetschef stöttar du hela teamet i att leva efter Optimeras värderingar: personligt – tryggt – enkelt, samt att ett gott arbetsklimat och kundengagemang efterlevs, vi ser därför att du är modig, tydlig, nyfiken, social och en god relationsbyggare.

Har du goda ledaregenskaper, samt vana av att skapa lönsamhet i en växande organisation? Då ser vi gärna att du söker tjänsten som enhetschef hos Optimera i Hallsberg.

Ansökan
Låter det intressant? För frågor kring tjänsten, kontakta regionchef Joakim Olsson, tfn 031 – 707 25 04, e-post joakim.olsson@optimera.se.
Notera att rekrytering och urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan i nedan formulär med ett personligt brev och CV så snart som möjligt, dock senast den 21 november

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Joakim Olsson
Telefon 031707 25 04
Område Hallsberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 57 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 900 anställda och omsätter cirka 3,5 miljarder SEK. Optimera finns även i Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint-Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-Gobain omsätter cirka 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i 67 länder.