Underhållschef till Nolato Silikonteknik AB

Underhållschef till Nolato Silikonteknik AB

I denna tjänst söker vi efter dig som är skicklig inom underhåll, produktion och teknik. Här får du möjlighet att utveckla dig själv inom ledarskap samtidigt som du utvecklar nya underhållsstrategier och arbetssätt.

Om tjänsten

Nolato Silikonteknik växer och söker efter en Underhållschef till sin verksamhet i Hallsberg. Företaget, som arbetar enligt kvalitetsstandarden IATF 16949, vill fortsatt utveckla arbetssätt och strategier inom underhållsfunktionen och har därför valt att inrätta denna helt nya tjänst. Här finns alla möjligheter att vara med och utveckla underhållsarbetet för att medverka till en produktion i världsklass

Avdelningen består av fyra kompetenta medarbetare som har stort kunnande inom produktion och underhåll. Underhållschefen rapporterar till företagets produktionschef.

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Nolato Silikonteknik.

Nolato Silikonteknik erbjuder
 • Ett stimulerande arbete i en framgångsrik börsnoterad koncern.
 • Goda utvecklingsmöjligheter och en utmanande roll i en internationell arbetsmiljö.
Arbetsbeskrivning

Du kommer jobba med att lyfta tillverkningens tillgänglighet och prestanda genom att eftersträva ett proaktivt underhållsarbete. Detta innefattar alltifrån genomlysning av strukturer så som arbetssätt och dokumentation till att utveckla reservdelshantering, operatörsunderhåll och FU-planering.

Du kommer även att:
 • Delta i olika typer av projekt - investering, ombyggnation etc.
 • Se över befintliga KPIer samt ta fram relevanta nyckeltal för underhåll och jobba med att driva aktiviteter kopplat till detta.
 • Genomföra riskbedömningar samt säkerställa att avdelningen utför arbete enligt gällande kvalitetsstandarder (ISO 9001 / IATF 16949).
 • Arbeta med 5S inom avdelning.
 • Delta och bidra vid införande av TPM systematik
 • Processägarskap för underhållsprocessen samt budgetansvar
 • Samarbeta med interna intressenter som processägare för tillverkning, produktionschef, gruppledare i produktion, planering och industrialisering
Kvalifikationer

Vi söker dig som har en teknisk akademisk utbildning kombinerat med ett antal års erfarenhet ifrån liknande uppgifter. Kanske har du arbetat med produktionsteknik, som underhållsingenjör eller produktionsingenjör. Givetvis har du ett stort intresse för att leda och utveckla såväl team som individer men du behöver inte ha tidigare chefs-/ledarerfarenhet.
 • Tjänsten kräver goda kunskaper i såväl svenska som koncernspråket engelska i både tal och skrift.
 • Ledarerfarenhet är såklart ett extra plus. Stor vikt kommer dock att läggas på personliga egenskaper.
Du är en handlingskraftig person som tar tag i saker. Ditt arbete kännetecknas av struktur och systematik. Du har en god teknisk förståelse samt förmågan att växla mellan praktiska tekniska diskussioner för strax därefter ägna din tid åt analyser och strategi.

Ansökan och information

Urval sker löpande. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker efter överenskommelse. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvariga från AxÖ Consulting Oskar Bernling, tfn: 073-915 70 61. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Om Nolato Silikonteknik

Nolato Silikonteknik är ett högteknologiskt företag med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Man utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast och silikon. Specialiteten är de egenutvecklade elektriskt ledande silikonmaterialen som används för att tillverka EMC packningar. För Nolato är det viktigt att du som anställd trivs, mår bra och utvecklas.

Mer information finns på www.nolato.com

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Hallsberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AxÖ Consulting AB
Hemsida https://axoconsulting.se/
Sista ansökningsdag 7 feb 2021 (17 dagar kvar)