Kvalitetsingenjör till Nolato Silikonteknik

Kvalitetsingenjör till Nolato Silikonteknik

Som kvalitetsingenjör hos Nolato Silikonteknik får du en bred tjänst där du arbetar med kvalitetsfrågor genom hela kedjan. Här arbetar du nära världsledande företag såväl som den lokala organisationen. Du är med i händelsernas centrum, påverkar och driver förbättringar liksom har stora möjligheter till eget ansvar.

Bakgrund

Nolato Silikonteknik i Hallsberg med systerföretag i Europa, Asien och Nordamerika fortsätter att utvecklas. Man har nyligen, med framgång, genomgått certifiering enligt kvalitetsstandarden IATF 16949 och kvalitetsarbetet står i fortsatt fokus.

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Nolato Silikonteknik.

Arbetsbeskrivning

Som Kvalitetsingenjör ingår du i ett fyra personer stort team som samarbetar med så gott som alla andra avdelningar på företaget. Kundreklamationer med genomförande av rotorsaksanalys, åtgärdshantering och kundåterkoppling är en av de huvudsakliga arbetsuppgifterna. Du jobbar även med produktionskvalitet/interna avvikelser, kvalitetssäkring av processer och system samt kvalitetssäkring i projekt.

Du kommer också att:
 • Genomföra internrevisioner mot IATF 16949, ISO 9001 och ISO 14001.
 • Genomföra processrevisioner.
 • Vid behov avlasta vid leverantörsaudits.
 • Vara behjälplig vid framtagande av PPAP dokumentation.
Tjänsten passar dig som söker en kvalitetstjänst med bredd. Här får du möjlighet att följa kvalitet genom hela kedjan. Möjligheterna att påverka såväl arbetssätt som den egna produktionen i syfte att skapa långsiktiga förbättringar är stora. På kundsidan återfinns världsledande företag inom automotive och telekom. Någon resa per år till systerföretagen i Malaysia, Ungern, Kina eller USA ingår.

Kvalifikationer

Vi söker en trygg och självständig person som är van att driva sitt eget arbete. Förmågan att hålla ihop arbetet samt skapa framdrift i mindre projektgrupper är något vi värdesätter. God samarbetsförmåga är en självklarhet då samverkan inom företaget är stor. Vidare ser du möjligheterna till förbättring i en reklamation snarare än ett bakslag.

Förutom detta vill vi att du:
 • Antingen har en teknisk akademisk utbildning med något års erfarenhet inom kvalitet eller har förvärvat din kompetens genom flerårigt arbete inom kvalitetsområdet
 • Goda kunskaper i såväl svenska som koncernspråket engelska i både tal och skrift.
 • Arbetat enligt ISO 9001 och 14001
Kunskap inom IATF 16949 liksom erfarenhet ifrån fordonsindustrin är meriterande.

Ansökan och information

Urval sker löpande. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker efter överenskommelse. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvariga från AxÖ Consulting Oskar Bernling, tfn: 073-915 70 61. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Nolato Silikonteknik erbjuder
 • Tydligt mandat och stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten.
 • Ett stimulerande arbete i en framgångsrik börsnoterad koncern.
 • Goda utvecklingsmöjligheter och en utmanande roll i en internationell arbetsmiljö.
 • Marknadsmässig kompensation och eget ansvar under frihet.
Om Nolato Silikonteknik

Nolato Silikonteknik är ett högteknologiskt företag med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Man utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast och silikon. Specialiteten är de egenutvecklade elektriskt ledande silikonmaterialen som används för att tillverka EMC packningar. För Nolato är det viktigt att du som anställd trivs, mår bra och utvecklas. Ett bevis på detta är den låga personalomsättningen - anställda trivs och stannar kvar länge i företaget vilket gjort att man byggt upp en enorm kompetens. Välmående står högt på agendan och man erbjuder samtliga anställda frikostiga friskvårdsbidrag eftersom man tror på en sund balans mellan arbete och fritid.

Mer information finns på www.nolato.com

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Hallsberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AxÖ Consulting AB
Hemsida https://axoconsulting.se/
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (10 dagar kvar)