Administratör - Ekonomiassistent

Administratör - Ekonomiassistent

Är du en serviceinriktad driven och noggrann person som förutom att tycka om att ge service även trivs med att arbeta med administrativa och ekonomiassistentuppgifter?
Då kan du vara den vi söker!

Tjänsten
I den här rollen är du företagets hjälpande hand!
Du sköter och har ansvar för vår leverantörsreskontra, personaladministration så som exempelvis planering av personalutbildningar, hälsoundersökningar samt övrig personaladministration.
Vidare assisterar du vår ekonom med andra sedvanliga ekonomiassistentuppgifter.
I rollen ingår även att ansvara för vårt personalkök och se till att det är rent och snyggt.
Uppgifterna är blandade och detta är ett axplock av vad dagarna kan bestå av.

Vem är du?
Du har några års erfarenhet med dig från liknande kontors-/administratörsuppgifter och även vana av både leverantörsreskontra och betalningar. Du har goda IT-kunskaper och behärskar MS Officepaketet väl. Du har minst gymnasieutbildning.

En viktig del i den här tjänsten är att du är en person som har naturlig fallenhet för att ge service och har lätt i kontakt med både kollegor och samarbetsparter. Som person är du noggrann, strukturerad och har förmåga att prioritera då arbetsuppgifterna är varierande. Du är självgående, ansvarstagande och flexibel.

Vårt kontor ligger beläget i Hallsberg. Körkort är ett krav.

Tjänsten är en rekrytering och heltid med start så snart som möjligt.

Låter det här intressant?
Rekrytering sker i samarbete med Personalpoolen Mellansverige AB. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Agnetha Paulsson på Personalpoolen, 019- 12 60 74. Söker tjänsten gör du genom att registrera dig med personligt brev och din CV påwww.personalpoolen.se/lediga-jobbSista ansökningsdag är 21 oktober 2019.
Mer info
Område Hallsberg
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NA Bygg AB är ett av de ledande byggentreprenadföretagen i Örebro län. Vi är en professionell organisation med hög kompetens som arbetar med de stora byggprojekten huvudsakligen i Örebro län. Vi är ca 70 medarbetare och omsätter i år ca 330 milj kr. NA Bygg är ett expanderande företag som präglas av framåtanda, utveckling och har en tydlig strategi för att forma det moderna byggföretaget.
Vi har kontor i Hallsberg. Läs mer om oss på
www.nabygg.se