Butikssäljare/servicetekniker, Hallsberg

Butikssäljare/servicetekniker, Hallsberg

Vill du bli en del av ett kraftigt växande, globalt familjeföretag? Har du ett intresse för teknik och försäljning och vill använda dina kunskaper för att leverera den bästa servicen till våra kunder i Hallsberg? Då kan det vara dig vi söker som vår nya butikssäljare/servicetekniker!

Arbetsuppgifter

Hydroscand i Hallsberg växer och utökar därmed med ytterligare en medarbetare! Som butikssäljare/servicetekniker kommer du att arbeta med personlig försäljning över disk, varvat med reparationer och underhåll av hydrauliska och pneumatiska applikationer på plats hos våra kunder. Du kommer därmed att bli vårt ansikte utåt för SlangExpress, vår mobila slangservice, i Hallsberg.

Ditt jobb blir att på ett ödmjukt och professionellt sätt finna den bästa lösningen för varje enskild kund. Andra dagliga arbetsuppgifter är hantering av inkommande/avgående gods, samt monterings- och produktionsarbete på plats i butiken. Tjänsten utgår från filial som butikssäljare men det ingår även i tjänsten att vid behov rycka ut med vår SlangExpress-servicebuss.

Du erbjuds ett mycket omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och kundkontakt på ett företag som är under expansion och har kund och kvalitet som starka hörnstenar.

Din profil

Du bör ha ett tekniskt intresse, stort engagemang samt känsla för service. Vi ser gärna att du har utbildning/erfarenhet inom fordons-, hydraulikteknik eller liknande.

Dessutom vill vi att du har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder och medarbetare.

B-körkort och vana av att meka är ett krav. Vi ser gärna att du har god datorvana.

Då Hydroscand värnar om både våra medarbetare och kunder, utbildar vi våra servicetekniker i en rad olika säkerhetsutbildningar, t.ex. Säkerhet hydraulik, Arbete på väg och Fallskyddsutbildning. Utöver detta erbjuder vi också ett flertal interna utbildningar i produktkunskap.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Är du intresserad?
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Nicklas Hillner (regionchef) på telefon: 019-165227.

Sista ansökningsdag är den 17 oktober men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

För mer företagsinformation, vänligen besök hydroscand.se
Mer info
Område Hallsberg
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 nov 2022 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 19 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.