Underhållsansvarig Hjortkvarn Timber AB

Underhållsansvarig Hjortkvarn Timber AB

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga ansvarsområden är att styra och leda underhållsarbetet och ansvara för upphandling av underhållsrelaterade inköp. Du kommer att vara bolagets kontaktperson mot interna och externa kontakter i underhållsrelaterade frågor.

Du ansvarar för planering, genomförande samt uppföljning av det dagliga underhållsarbetet samt säkerställer att arbetet utförs inom de ekonomiska ramarna. Du är gruppledare för underhållsavdelningen och det är därför viktigt att du gillar att arbeta tillsammans med andra människor. Rollen innefattar även att medverka vid planering av större projekt och investeringar.

Kompetens
och personliga egenskaper


Du ska ha erfarenheter av underhållsarbete. För att passa i rollen som underhållsansvarig på Hjortkvarn Timber ser vi att du är en lösningsorienterad person med stort intresse för teknik. Du ska vara självgående, driven och ha ett strategiskt arbetssätt med fokus på kvalitet, kostnad och säkerhet.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av underhållsarbete i industriell miljö. Du behöver ha god datavana och erfarenheter i underhållssystemet AM-underhåll eller motsvarande system är meriterande. Det är också en merit om du har erfarenhet av att leda personal.

Tjänsten kräver B-körkort, det är meriterande om du har truck-/lastmaskinskort.
Vi ser gärna att du har utbildningen "heta arbeten".

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Mer info
Kontaktperson Ove Friman
Telefon 0721886084
Email Mejla Ove Friman
Område Hallsberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 aug (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hjortkvarn Timber AB söker en underhållsansvarig som vill vara med och utveckla och effektivisera underhållets arbetsprocesser.

Hjortkvarn Timber AB är ett sågverk med
hyvleri och impregneringsanläggning. Sågverket har en lång historia men grundades i sin nuvarande form 2012 och är idag en del av Svedulfgruppen. Hjortkvarn
Timber AB producerar idag ca 80 000 m3sv på ett skift och har ca 40 anställda.
Strategin är att med en hög förädlingsgrad i en effektiv industriprocess kunna ge marknadens bästa kundservice.