Tork- och pannskötare Hjortkvarn Timber AB

Tork- och pannskötare Hjortkvarn Timber AB

Hos oss får du arbeta i en naturskön miljö med goda utvecklingsmöjligheter. Vi har kunder över hela världen och rätt förutsättningar för att fortsätta expandera. Motiveras du av självständigt ansvarstagande och har ett öga för kvalitet och optimering? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi söker nu en tork- och pannskötare som vill växa med oss på Hjortkvarn Timber AB.

Om oss
Hjortkvarn Timber AB är ett sågverk med hyvleri och impregneringsanläggning. Sågverket har en lång historia men grundades i sin nuvarande form 2012 och är idag en del av
Svedulfgruppen. Vi producerar idag ca 100 000 m3 på ett skift och har ca 50 anställda. Strategin är att med hög förädlingsgrad och effektiv industriprocess ge marknadens bästa kundservice.

Arbetsuppgifter
Som tork- och pannskötare är din huvudsakliga roll att optimera och säkerställa torkprocessen samt driften av företagets biobränslepanna. På sikt innebär rollen även att du proaktivt arbetar med kontinuerliga förbättringsåtgärder och deltar i verksamhetsutvecklande arbete. Som tork- och pannskötare på Hjortkvarn Timber AB krävs att du kan arbeta självständigt då flertalet av dina uppgifter sker på egen hand.
I tjänsten ingår lastmaskins- och truckkörning samt jourarbete enligt löpande schema.

Kompetens och personliga egenskaper
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av sågverksbranschen och besitter teknisk kunskap inom bränslepannor och torkprocesser. God dator- och systemvana är krav för att lyckas i rollen. Du förväntas hantera stora värden och en väsentlig del i arbetet går ut på att optimera torkningsprocessen av virket för bästa kvalitetsutfall. Därmed ser vi gärna att du är självgående, driven och har ett strategiskt arbetssätt med fokus på kvalitet, proaktivitet och säkerhet.
Det är meriterande om du är certifierad pannoperatör och har truck-/lastmaskinskort, då det är måsten i tjänsten. Detta är dock inte krav för att söka tjänsten eftersom vi erbjuder gratis internutbildning.

Tjänsten kräver B-körkort
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Urval och intervju sker löpande, sista ansökningsdag är 16 April.
Skicka din ansökan, med personligt brev och CV, till ove.friman@hjortkvarn.com.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Ove Friman, 072-188 60 84

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med månadslön. I regel tillämpas 6 månaders provanställning och vi följer kollektivavtal.
Mer info
Område Hallsberg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 juni 2021 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hjortkvarn Timber AB är ett sågverk med
hyvleri och impregneringsanläggning. Sågverket har en lång historia men grundades i sin nuvarande form 2012 och är idag en del av Svedulfgruppen. Hjortkvarn Timber AB producerar idag ca 100 000 m3 på ett skift och har ca 45 anställda. Strategin är att med en hög förädlingsgrad i en effektiv industriprocess kunna ge marknadens bästa kundservice.