Hjortkvarn Timber och Hjortkvarn Forest Trading söker en administratör

Hjortkvarn Timber och Hjortkvarn Forest Trading söker en administratör

Tjänsten är delad mellan två bolag inom koncernen Svedulfgruppen, Hjortkvarn Timber och Hjortkvarn Forest Trading. Hjortkvarn Timber AB är ett sågverk med hyvleri och impregneringsanläggning. Bolaget producerar idag ca 80 000 m3 på ett skift och har ca 40 anställda. Hjortkvarn Forest Trading är ett tradingbolag som handlar med skogsprodukter från Ryssland till norra Europa.

Sök tjänsten idag för att få chansen att utveckla dina kunskaper i en spännande bransch.

Information om uppdraget
Din roll på Hjortkvarn Forest Trading:
I rollen som administratör kommer du att bistå säljare och hantera den löpande administrationen i bolaget. Rollen kräver ett ordningsamt och strukturerat arbete då du kommer att kontrollera och samordna bolagets logistikflöden. Du kommer arbeta med internationella kontakter och det är därför ett krav att du känner dig bekväm med engelska i både tal och skrift. Du kommer att ha kontakter med ryska kollegor och det är därför meriterande om du både kan prata och skriva på ryska. Du kommer självständigt att driva en stor del av ditt arbete på egen hand så vi ser att du är en driven person som har förmågan att ta egna initiativ.

Din roll på Hjortkvarn Timber:
Båda bolagen är certifierade enligt FSC och PEFC och det kommer att ingå i dina arbetsuppgifter att hantera det löpande arbetet inom certifieringsområdet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av arbete med certifieringsfrågor. Du kommer även att stödja ekonomiavdelningen med olika arbetsuppgifter, främst löpande bokföring.

Vi ser gärna att du gillar att skapa system och arbetssätt som leder till effektivitet och enkelhet för dig själv och andra. Dina arbetsuppgifter är varierade med möjligheter att utvecklas. Du kommer samarbeta med dina kollegor och rapportera till ekonomichef och VD.

Meriterande
-Erfarenhet om certifieringsfrågor gällande PEFC och FSC.
-Utbildning inom ekonomi alternativt erfarenhet av ekonomiarbete.
-God datavana.
-Ryska, både tal och skrift.

Tjänsten är placerad i Hjortkvarn. Slutligen är det viktigt att du trivs med eget ansvar och att självständigt kunna prioritera och strukturera ditt arbete.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Urval och intervju sker löpande, sista ansökningsdag är 23:e september. Skicka din ansökan, med personligt brev och CV, till anna.osterberg@hjortkvarn.com

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna
Österberg, 073-243 55 02 eller Patrik Jonsson, 070-328 51 80.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, månadslön. Bolaget följer kollektivavtal.
Mer info
Kontaktperson Anna Österberg
Telefon 073-234 55 02
Email Mejla Anna Österberg
Område Hallsberg
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hjortkvarn.com
Sista ansökningsdag 23 sept (2 dagar kvar)