Hjortkvarn Timber AB söker underhållsmekaniker

Hjortkvarn Timber AB söker underhållsmekaniker

Arbetsuppgifter
Som mekaniker hos oss kommer dina arbetsuppgifter omfatta svetsning, hydraulik, pneumatik m.m. I tjänsten ingår att du tillsammans med din arbetsgrupp ger service till organisationen inom det mekaniska området för att hålla driften igång i hela produktionen. Du kommer att arbeta med både förebyggande underhåll och akuta åtgärder.

Arbetet utförs i par men du kommer att ingå i en arbetsgrupp med fyra kollegor. Tjänsten innefattar tvåskiftsarbete där övertid kan förekomma.

Kompetens och personliga egenskaper
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av industribranschen och har tekniskt kunskap. Du hanterar stora värden och arbetar med att maskinerna är i gott skick. Din arbetsinsats påverkar i stor utsträckning lönsamheten i verksamheten.

Vi ser gärna att du är självgående, driven och har ett strategiskt arbetssätt med fokus på kvalitet och säkerhet. För att trivas i rollen ser vi att du uppskattar att arbeta tillsammans med andra. Som person tar du stort ansvar och uppskattar att hjälpa till.

Tjänsten kräver B-körkort samt att du har svetserfarenhet.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och
intervju sker löpande. Skicka din ansökan, med personligt brev och CV, till ove.friman@hjortkvarn.com.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Ove Friman, 072-188 60 84.
Mer info
Kontaktperson Ove Friman
Telefon 072-188 60 84
Email Mejla Ove Friman
Område Hallsberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hjortkvarn.com
Sista ansökningsdag 14 okt (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hjortkvarn Timber AB är ett sågverk med hyvleri och impregneringsanläggning. Sågverket har en lång historia men grundades i sin nuvarande form 2012 och är idag en del av Svedulfgruppen. Hjortkvarn Timber AB producerar idag ca 80 000 m3 på ett skift och har ca 40 anställda. Strategin är att med en hög förädlingsgrad i en effektiv industriprocess kunna ge marknadens bästa kundservice.