Logistiker till Green Cargo

Logistiker till Green Cargo

Analytisk och kommunikativ logistiker sökes till Green Cargo i Hallsberg.

Söker du en bred roll inom logistik, med stort eget ansvar och många kontakter? Bra! Då kan rollen som nätverksplanerare på Green Cargo vara rätt för dig.

När du väljer Green Cargo väljer du en grön arbetsgivare. Hos oss blir du betydelsefull och varje dag du går till arbetet gör du en insats - för svenskt näringsliv, för miljön och för framtidens transporter. Medarbetarna är vårt företag och våra värderingar genomsyrar allt vi gör; vi har koll, vi vågar, vi bryr oss och vi levererar. Vill du vara en del av oss? Sök idag!

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Green Cargos vision är att erbjuda järnvägslogistik i världsklass. Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag som är helt rätt i tiden.

Du erbjuds en roll med stort ansvar och välkomnas till ett team bestående av kompetenta och engagerade medarbetare i ett hållbart företag.

Dina arbetsuppgifter

Som nätverksplanerare ansvarar du för att säkerställa produktionen på bangårdar, terminalorter samt kapaciteten på terminaler och hamnar.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ta fram underlag för inrapportering av kopplingar mellan tåg i planeringsverktyget Trainplan vid årlig tidtabellsansökan samt granska förslag till tågplan från Trafikverket
  • Ta fram produktionslösningar och kapacitetsbedömning i nätverket och samråda med bemanningsplanering i resursfrågor vid löpande produktionsförändringar och nya affärsförfrågningar
  • Anpassa produktionsplanen inför storhelger, sommarperioden och övriga årstidsvariationer
  • Bidra aktivt till att upprätthålla goda kundrelationer och delta vid behov på sälj- och produktionsmöten gällande ditt geografiska ansvarsområde
  • Vid behov ansöka om spårkapacitet hos andra infrastrukturförvaltare än Trafikverket
Värt att veta

Du kommer ingå i ett team om elva nätverksplanerare där alla har ett eget geografiskt ansvarsområde. Rollen innebär några resor per år.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom logistik. Du kan ha mångårig erfarenhet eller så har du nyligen tagit examen och tycker att järnvägslogistik är framtiden.

Som person är du noggrann, målmedveten och har lätt för att följa processer. Då du kommer ha många kontakter, både internt och externt, bör du ha en hög social kompetens och en förmåga att bygga och vårda nätverk på olika nivåer. Vidare bör du ha en mycket hög kommunikativ förmåga, i tal och skrift.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Email Mejla Eva Sahlin
Område Hallsberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Logistik, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 10 dec 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech