Affärsutvecklare till Green Cargo i Hallsberg

Affärsutvecklare till Green Cargo i Hallsberg

Logistiker med ledaregenskaper samt kunskap inom ekonomi och ett intresse för att utveckla affärer sökes till Green Cargo.

Till enheten Affärsutveckling, som tillhör vår Marknadsavdelning, söker vi nu Affärsutvecklare som kommer projektleda arbetet med att designa och implementera lönsamma, effektiva och hållbara lösningar för befintliga och nya affärer.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du har ett mycket nära samarbete med försäljningsavdelningen i kontakten med våra kunder och du driver det interna arbetet inom Green Cargo tillsammans med representanter från andra avdelningar.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Leda arbetet med att utveckla logistiklösningar, för nya och befintliga affärer, genom att designa, resurssäkra och kalkylera i nära samarbete med övriga avdelningar inom Green Cargo.
  • Etablera och projektleda ett team för att utveckla designen av logistiklösningen samt de administrativa tjänsterna i lösningen.
  • Projektleda implementering av nya och befintliga affärer samt säkra kommunikation och överlämning av affärer till linjen.
  • Säkerställa att logistiklösningarna är resurseffektiva, lönsamma, genomförbara och förankrade i organisationen.
  • Kostnadskalkylering av produktionsupplägg för kundförfrågningar som ligger till grund för prissättning
  • Genomföra lönsamhetsanalyser samt säkerställa förbättringsaktiviteter baserat på dess resultat.
  • Bedöma nätverkseffekter och resursutnyttjande i nya produktionslösningar, såväl säkrandet av resurser ex lok, vagnar, personal för framtida affärer.
  • Analysera och översätta kundens behov till vår verksamhet och kommunicera dessa behov inom Green Cargo.
  • Delta i och/eller leda kundmöten och hålla presentationer, internt och externt, av framtagen logistiklösning och dess möjligheter och alternativ.
  • Bidra i kundrelationen samt vara kompetensstöd i förhandling gällande logistiklösning.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Inom Affärsutveckling finns en gedigen logistikkompetens samt skarp analysförmåga, men en central del i vårt arbete är att också ta tillvara på och sammankoppla den stora detaljkunskap som finns inom Green Cargo för att kunna nå ett så förstklassigt resultat som möjligt. Tillsammans skapar vi effektiva, lönsamma och genomförbara lösningar för befintliga och potentiella affärer som möter våra kunders behov.

VEM ÄR DU?

Du har högskoleexamen eller motsvarande inom logistik eller ekonomi och minst två års arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. För att lyckas i rollen är det meriterande om du har erfarenhet av att leda tvärfunktionella projekt, gärna från transport- och logistikbranschen, samt ett sinne för affärer med fokus på lönsamhet.

Då du kommer ha många kontakter, både internt och externt, bör du ha en hög social kompetens och en förmåga att bygga och vårda nätverk på olika nivåer. Vidare bör du ha en mycket hög kommunikativ förmåga, både i tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Område Hallsberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 2 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech