Konstruktör till spännande företag inom säkerhet!

Konstruktör till spännande företag inom säkerhet!

Har du ett gediget intresse för teknik? Vill du vara med i ett utvecklande företag som ständigt går mot nya utmaningar? Sök då tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör kommer du att ta fram anläggningsdokumentation för säkerhetshöjande åtgärder såsom larm-, passage- och CCTV-system, nätverk, telefonisystem, radiosystem och satellitkommunikationssystem. Man kommer även att utföra bygg- och markritningar för säkerhetshöjande åtgärder. Ett projekt kan ta mellan hundra till flera tusen arbetstimmar. Under projektens gång kommer du att ha regelbunden kontakt med kunder och leverantörer. Du kommer att jobba i CAD, Word och Excel. En god introduktion kommer att ske på företaget.

Din profil

Skallkrav
Vi söker dig som
  • Har ingenjörsutbildning inom el på Högskola, Universitet eller YH. T.ex. El-tele, elkraft eller elektronik alternativt annan inriktning som vi bedömer likvärdig
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
- Jobbat med el tidigare

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Hallsberg
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt Överenskommelse

Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag!
Mer info
Område Hallsberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget ligger i Hallsberg i en vacker miljö och är ca 30st anställda idag. De driver egna entreprenader. Specialiteten inom företaget är att göra säkerhetshöjande åtgärder för skyddsobjekt och andra anläggningar med höga krav på säkerhet. De utför arbeten runt om i Sverige, men också internationellt. Företaget har drivit kvalificerade projekt och utfört uppdrag för bland annat kärnkraftsindustri, kriminalvård, försvarsrelaterad verksamhet, flygplatser och ambassader.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.