Restaurangbiträde till Fazer Food Services, Hallsberg

Restaurangbiträde till Fazer Food Services, Hallsberg

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som restaurangbiträde!

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Är du en driven, motiverad och serviceinriktad person med en passion för mat? Vi söker ett restaurangbiträde som vill arbeta tillsammans med oss för att vidareutveckla restaurangen! Som restaurangbiträde fördelar du ditt arbete mellan kassan och matsalen och har varierande arbetsuppgifter så som råkost beredning, kassa, servering, städ, disk och städ. Som restaurangbiträde hos oss arbetar du nära våra gäster vilket gör det viktigt att du har en hög servicenivå och är lyhörd för gästernas önskemål. Tjänsten är en deltid, 75% med arbetstid förlagd under dagtid, måndag till fredag. Viss kvällstjänstgöring vid behov. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vad vi önskar av dig
Du är servicemedveten och har kassavana samt kunskaper i kökets egenkontroll. Du har ett sinne för exponering och dekorationer och har ett strukturerat och engagerat arbetssätt. Vi förutsätter att du delar våra värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete. Vi söker dig som är van vid att arbeta i grupp tillsammans med andra och som tycker om när det är högt tempo. För att vara lämplig i rollen som restaurangbiträde hos oss är det ett krav att du talar och skriver flytande svenska samt är rökfri. Körkort är också ett krav. Datorvana är önskvärd då vissa förekommande arbetsuppgifter sker via dator.

Fazer erbjuder dig
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du har möjlighet att utveckla dig själv och dina kollegor i ett familjeägt företag.

Om Fazer Food Services Hallsberg
Restaurangen är öppen måndag till fredag och serverar frukost och lunch till ca 100 gäster dagligen. I verksamheten ingår även catering och vending. Vi arbetar efter Fazers värderingar med kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta restaurangchef Anna Engblom anna.engblom@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-08-23.
Mer info
Område Hallsberg
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 23 aug 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser