Engagerad fastighetstekniker till Coor i Hallsberg

Engagerad fastighetstekniker till Coor i Hallsberg

Just nu söker vi dig som vill jobba i en bred fastighetsteknikerroll hos oss i Hallsberg. Om du är en person som engagerar dig lite extra på jobbet kan det även finnas möjlighet att ta dig an en roll som drift-/arbetsledare.

Om rollen
Som tekniker hos oss arbetar du brett inom fastighetsteknikområdet och ansvarar tillsammans med ett par kollegor för den dagliga driften av fastighetstjänsterna. Du kommer att arbeta ute hos kunden och blir därmed Coors ansikte utåt. Det är viktigt att du trivs med att arbeta nära kunder och kollegor och att du gillar att jobba med utveckling och förbättringar. Du utför såväl tekniska som administrativa arbetsuppgifter.

I dina arbetsuppgifter som tekniker ingår bland annat:
  • Tillsyn och skötsel av fastigheterna
  • Primärt felavhjälpande underhåll (felsökning och avhjälpande)
  • Arbetsleda hantverkare på plats vid mindre reparationer
  • Arbete med drift, utveckling och optimering av fastigheternas system
  • Utförande av fastighetsskötsel både i inne miljö och utemiljö
  • Utföra och ansvara för olika kundprojekt
  • Kontakter med kund
  • Vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
Tjänsten är på heltid och beredskap ingår.

I det fall du har erfarenhet av och/eller är rätt person för att ta dig an en arbetsledande roll kan detta också bli aktuellt. Du leder och fördelar i så fall då det dagliga arbetet inom vår fastighetsgrupp. Till din hjälp har du en engagerad chef som hjälper och stöttar både dig och gruppen, och han har också det formella chefsansvaret.

Det kan också förekomma viss projektledning vid uppdrag vi får från kund vilket innefattar kundmöten, offerering, upphandling av entreprenörer, genomförande, löpande uppföljning och fakturering i det fall du har rätt erfarenhet för det. Rollen kan helt enkelt komma att formas delvis utifrån din kompetens och ditt intresse.

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en säker och trivsam arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Vår kandidat
Vi söker dig som har fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och trivs i en omväxlande yrkesroll. Du har erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar och är allmänt händig, då det är stor variation vad gäller arbetsuppgifter.

Det är meriterande om du har erfarenhet och intresse av arbetsledning.

Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund och entreprenörer. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.

Du har datorvana och din svenska är god i såväl tal som skrift. B-körkort är också ett krav.

Övrig information och kontaktuppgifter
Tjänsten är till en början en tidsbegränsad anställning året ut, med anledning av att vårt avtal med kund är under upphandling. Vi har dock stor tilltro till att tjänsten inom någon månads tid kommer att kunna övergå i en tillsvidareanställning.

För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef Jimmy Björnsson på telefon 0702-15 06 72.

Urval och intervjuer genomförs löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Hallsberg
Yrkesroll Fastighet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se/
Sista ansökningsdag 6 aug 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.