Operativ Inköpare till Ahlsell Hallsberg

Operativ Inköpare till Ahlsell Hallsberg

Är du en person som gillar att skapa resultat och uppfylla kundernas förväntningar? Bra! Då kan rollen som inköpare passa dig!

Ahlsells inköpsavdelning växer och söker nu fler medarbetare.

Brinner du för inköp och leverantörsrelationer? Vill du utvecklas som Operativ inköpare på ett av Sveriges största logistikföretag? Då är den här tjänsten något för dig!

Låter det intressant? Bra! Skicka in din ansökan nu, urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

På Ahlsell blir du en del av ett kompetent team som utvecklar varandra, är ambitiösa och har nära till skratt.

Med drygt 5 700 medarbetare, 240 butiker och tre centrallager förverkligar Ahlsell varje dag sitt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs. Ahlsell är en av de största aktörerna på sin marknad med en lång historia, återkommande kunder och en imponerande tillväxt.

Dina arbetsuppgifter

Som Operativ inköpare har du ett övergripande ansvar för att planera och styra varuflödet, och du arbetar för att säkerställa att dina leverantörer levererar enligt avtal. Du agerar affärsmässigt i dina möten med människor och arbetar proaktivt genom uppföljning, analys och kravställning. Vidare har du daglig kontakt med några av företagets ca 45 produktchefer som är placerade i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Exempel på Huvudarbetsuppgifter:
  • Ansvara för att du når dina egna tillgänglighets- och kapitalmål.
  • Jobba proaktivt med analys och kravställning inom ditt eget sortiment.
  • Planera och genomföra logistikmöten med dina leverantörer.
  • Systemunderhåll och registervård.
  • Informera, kommunicera och stödja den övriga organisationen i inköpsrelaterade frågor.
Du har ett gott samarbete med andra avdelningar inom Ahlsell och delar med dig av dina kunskaper inom inköpsområdet. Givetvis arbetar du för att uppfylla avdelningens och dina egna kort- och långsiktiga mål i enlighet med våra värderingar och vår vision. Vi vill att det aktiva medarbetarskapet vid Ahlsell Logistikcentrum skall präglas av delaktighet, ansvar, engagemang, men också av att värna om ett gott arbetsklimat samt en vilja att ständigt förbättras.

Värt att veta

Tjänsten är på heltid, dagtid med flex.

Du kommer att ingå i ett av våra två inköpsteam med ca 10 inköpare i varje team. Ett spännande företag med fortsatt höga ambitioner ger dig bra möjligheter att utvecklas vidare i en inköparroll samt få möjligheten att bli en del i vår fortsatta utveckling mot Logistik i Världsklass!

Våra förväntningar

Vem trivs här? Du som är strukturerad i ditt arbetssätt och drivs av att arbeta mot mål och deadlines kommer att trivas i rollen som Operativ inköpare. Du är bra på att skapa goda relationer både internt och externt och du har lätt för att arbeta med människor på olika nivåer.

Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller lämplig erfarenhet inom inköpsområdet. Du är en strukturerad vinnarskalle som kan formulera dig obehindrat i svenska och engelska både i tal och skrift.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Ida Nordin
Telefon 0790792473
Email Mejla Ida Nordin
Område Hallsberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/