Operativ Inköpare till Ahlsell Hallsberg

Operativ Inköpare till Ahlsell Hallsberg

Är du en person som gillar att skapa resultat och uppfylla kundernas förväntningar? Bra! Då kan rollen som inköpare passa dig!

Ahlsells inköpsavdelning växer och söker nu fler medarbetare.

Vi söker nu dig som har jobbat några år med inköp alternativt dig som har arbetat inom närliggande område i ett större företag och känner dig redo att ta ditt nästa steg. Som inköpare hos Ahlsell jobbar du i system som har koll på volymer och lagerstatus och ditt ansvar är att bevaka och se till att köpa in rätt antal eller typ vid rätt tidpunkt.

Låter det intressant? Bra! Skicka in din ansökan nu, urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som Operativ Inköpare har du ett övergripande ansvar för att planera och styra varuflödet. Det är ditt ansvar att uppnå god tillgänglighet och god ekonomi genom att se till att rätt mängd artiklar beställs vid rätt tillfälle.

I ditt ansvar ingår att säkerställa att dina leverantörer levererar enligt avtal, regler och rutiner. Du agerar affärsmässigt och arbetar proaktivt genom uppföljning, analys och kravställning gentemot våra leverantörer.

Du har ett gott samarbete med andra avdelningar inom Ahlsell och delar med dig av dina kunskaper inom inköpsområdet. Givetvis arbetar du för att uppfylla avdelningens och dina egna kort- och långsiktiga mål i enlighet med våra värderingar och vår vision. Vi vill att det aktiva medarbetarskapet vid Ahlsell Logistikcentrum skall präglas av delaktighet, ansvar, engagemang, men också av att värna om ett gott arbetsklimat samt en vilja att ständigt förbättras.

Värt att veta

Tjänsten är på heltid, dagtid med flex.

På Ahlsell finns 29 personer i inköpsorganisationen, en mix av killar och tjejer mellan 25-65 år.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom Logistik, alternativt en YH utbildning inom inköp där du gjort klart din LIA och nu söker jobb som inköpare hos en arbetsgivare där du får utvecklas över tid. Eller så har du jobbat några år inom inköp eller närliggande område och är nu sugen på nästa utmaning!

Du behöver ha en god förståelse för vad rollen som inköpare innebär och är en tydlig kravställare, du är en driven och ambitiös person som gillar att skapa resultat och uppfylla kundernas förväntningar. Att du kan bygga goda relationer och har förmåga att jobba på ett strukturerat sätt i din vardag är något som vi ser som viktigt.

Meriterande är:
  • Att du har kunskaper i grundläggande förhandlingsteknik.
  • Att du behärskar affärsengelska.
  • Att du har kunskaper i olika IT-system och behärskar Office-paketet
  • Att du har fördjupade kunskaper i orderhanteringssystem och lagerstyrning.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Ida Nordin
Telefon 0790792473
Område Hallsberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 17 aug 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/