Svetsare till Hallsberg

Svetsare till Hallsberg

Är du en driven och lösningsfokuserad person med ett brinnande intresse för svetsning? Då har vi jobbet för dig! Adecco ger dig möjlighet att utvecklas och skaffa nya erfarenheter!

Om tjänsten
Arbetet är ett konsultuppdrag hos vår kund i Hallsberg som verkar inom fordonsindustrin. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter som innefattar alltifrån svetsning av rör-, stål- och plåtkonstruktioner efter ritning till slipning, borrning, sågning målning och monteirng. Arbetstiderna varierar mellan dagtid och tvåskiftsarbete.

Om dig
Du har flera års erfarenhet av manuell svetsning, goda kunskaper i ritningsläsning, innehar B-körkort och verkstadsbakgrund eller motsvarande. Din tekniska förståelse och verktygsvana kommer att komma väl till pass i den här tjänsten. Det är meriterande med svetslicens MIG/MAG samt truckkort. Du har goda kunskaper i svenska.

Som person är du driven, framåtsträvande och har hög social kompetens. Du är en lösningsfokuserad ansvarstagare som sätter arbetslagets framgång i första hand.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet som svetsare (MIG/MAG)
  • Erfarenhet av ritningsläsning
  • B-körkort
  • Flytande i svenska, tal och skrift
  • Ansvarstagande
  • Kvalitetsmedveten
Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: daniel.bejersten@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Hallsberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 sept 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.