Kantpressare till Hallsberg

Kantpressare till Hallsberg

Om tjänsten
Som kantpressare kommer du att arbeta med plåtbearbetning och din huvuduppgift är kantpressning. Du kommer att jobba med ritningsläsning och vi ser att du är bekväm i detta. Du ansvarar själv för dina arbetsuppgifter och vi ser gärna att du som söker känner dig trygg att arbeta med de beskrivna arbetsuppgifterna. Det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som är driven och har viljan till att utveckla dig själv.

I din roll som kantpressare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ställa om maskiner och programmera i olika styrsystem
  • Forma och bocka plåt
  • Övriga operatörsarbeten
Om dig
Vi söker dig som vill arbeta på en stor, trygg och attraktiv arbetsplats inom fordonsindustrin. Vi ser att du som söker har erfarenhet av plåtbearbetning som kantpressare samt har goda kunskaper att ställa i maskiner och programmera i styrsystem. Utbildning inom kantpressning är meriterande.

Vidare ser vi att du är nytänkande, lösningsfokuserad,flexibel och inte är rädd för förändring.
Körkort samt tillgång till bil är ett krav. Truckkort är meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Industrivana
  • Grundläggande kunskaper i att ställa i maskiner
  • Ritningsläsning
  • Ansvarstagande
  • Kvalitetsmedvetenhet
  • Flytande i svenska, tal och skrift
  • B-körkort och tillgång till bil
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och samarbetsförmåga.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: daniel.bejersten@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Hallsberg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 okt 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.