Transportadministratörer till Green Cargo

Transportadministratörer till Green Cargo

Som transportadministratör inom lastbilstransport är du en viktig spelare för att säkerställa att Green Cargos kunder får sina varor levererade i tid. Om du brinner för administration och vill ha en ny utmaning i en spännande bransch ska du inte tveka att söka tjänsten. Start är omgående och uppdraget beräknas sträcka sig fram till slutet av Augusti.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Green Cargos räkning två transportadministratörer på heltid till deras kontor i Hallsberg för att stötta upp den befintliga arbetsgruppen under sommaren. Du välkomnas till ett litet och familjärt team som tillsammans strävar efter att ständigt slå gårdagen och utveckla varandra. De sitter i ett öppet kontorslandskap i fräscha lokaler med mycket ljusinsläpp, i direkt anslutning till tågstationen.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Green Cargo. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som transportadministratör kommer du arbeta i ett team där ni tillsammans ansvarar för att optimera flödet gällande Green Cargos kontrakterade lastbilar. I rollen kommer du att planera och boka transporter för kund, men även arbeta med uppföljning och återkoppling. I tjänsten kan du komma i kontakt med både kunder, leverantörer, åkerier och chaufförer.

Du kommer till exempel att:
 • Registrera och fördela ut bokningar av transporter
 • Hantera ordrar, fraktsedlar och priskontroll
 • Klarmarkera och avrapportera transporter när de är utförda
Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av administration i någon form
 • Har god dator- och systemvana
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då kommunikation och dokumentation sker på båda språken.
Det är meriterande om du har erfarehet från transportbranschen.

Som person är du:
 • Noggrann
 • Ansvarstagande
 • Har god samarbetsförmåga
Övrig information
 • Plats: Hallsberg, nära stationen
 • Start: Omgående
 • Arbetstider: Dagtid, 8-17
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Green Cargos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
Mer info
Område Hallsberg
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Green Cargo är en hållbar logistikpartner och en viktig del av skandinaviskt näringsliv. Över 95 procent av vårt transportarbete sker med eltåg där klimatpåverkan är mycket nära noll. Varje dygn kör vi 400 godståg och ersätter dagligen runt 8 500 lastbilstransporter på vägnätet. I vårt nätverk trafikerar vi närmare 300 platser i Sverige, Norge och Danmark och med partners når vi hela Europa. Green Cargo ägs av svenska staten. Vi transporterar 21 miljoner ton gods, har 1 800 anställda och en årsomsättning på drygt 4 miljarder SEK (2020).