Teknisk inköpare till marknadsledande företag i Hallsberg

Teknisk inköpare till marknadsledande företag i Hallsberg

Drivs du av att vara nyckelpersonen på en arbetsplats? Då har du kommit rätt! Vi söker en erfaren inköpare inom projekt som vill arbeta för ett internationellt marknadsledande industriföretag i Hallsberg. Har du goda kommunikationsförmågor och trivs med många bollar i luften? Perfekt, sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Du kommer tillsammans med ditt team ansvara för inköp till hela Sverige och genomgå en omfattande introduktion som gör det möjligt för dig att växa inom rollen som inköpare.

Vi söker dig som är samarbetsvillig, ödmjuk och till viss del utmanande i ditt tankesätt samt att du vågar komma med nya idéer och förbättringar till verksamheten. Du kommer att ingå i ett mindre arbetsteam där ni har ett tätt samarbete. I arbetsteamet är det högt i tak, en trevlig stämning och alla kollegor stöttar varandra - det är en stark laganda i teamet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Inköp av nya delar till projekt och produktion

Utveckla affärsrelationer med leverantörer

Leda, och/eller stödja i förhandlingar, leverans- eller kostnadsrelaterade frågor

Bidra till utvecklingen av leverantörsstrategier

Ansvara för den dagliga affären med leverantörer

Vi söker dig som
 • Har en akademisk utbildning som ekonom, inköpare, civilingenjör eller annan likvärdig utbildning
 • Har erfarenhet av inköp inom projekt
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande om du:
 • Har erfarenhet av kundkontakt
 • Har kunskap i SAP
 • Innehar B-körkort
 • Arbetat som konstruktör/tekniker
Som person är du:
 • Affärsmässig
 • Strukturerad
 • Relationsskapande
Övrig information:
 • Start: omgående
 • Omfattning: heltid med möjlighet till flex
 • Placering: Hallsberg, med möjlighet till att arbeta hemifrån
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Hallsberg
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se