Projektledare till Markservice

Projektledare till Markservice

Är du byggnadsingenjören som vill ta steget till att arbeta som projektledare inom entreprenad? Vill du arbeta på ett företag där dina idéer får gro, utvecklas och där personalens trivsel värderas högt? Markservice söker nu efter en projektledare för att fortsätta växa och utveckla företaget såväl som Örebro län. Låter det intressant? Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en projektledare till Markservice i Hallsberg. Markservice är ett entreprenadföretag med utgångspunkt i Örebro län. Företaget är familjeägt och värdesätter en god stämning, sammanhållning samt att alla får möjlighet att bidra till företagets utveckling. För att bibehålla och utveckla trivseln arrangeras exempelvis olika aktiviteter, små som stora året om för att skapa en starkare sammanhållning men framförallt för att ha roligt tillsammans. De växer och behöver nu utöka med en projektledare till företaget. På kontoret arbetar idag tre tjänstemän och ute på de olika projekten arbetar i dagsläget 15 yrkesarbetare.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Markservice.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du arbeta med processens alla delar från start till mål med en stor portion frihet under ansvar. Du arbetar framförallt med projektering, projektledning och kalkylering. Du är ansvarig för olika projekt och arbetar nära dina kollegor på kontoret på plats såväl som externa. Du har många kontaktytor och ansvarar för att pågående projekt går framåt enligt plan med allt vad det innebär. Vidare är du även med och driver in nya projekt. Du arbetar främst på kontoret men reser runt i länet för att besöka de olika projekten och exempelvis genomföra möten.

Markservice arbetar med Örebro län som geografiskt område. Till en början kommer att få en introduktion av företagets VD och projektledare som anpassar introduktionen utifrån hur erfaren du är.

Du kommer till exempel att:
 • Arbetsleda olika projekt
 • Ta fram en leverans- och tidsplan för projekten, köpa in och beställa material samt säkerställa att planen följs
 • Vara främsta kontaktperson där du deltar på byggmöten och kontinuerligt ansvarar och säkerställer att kontrakt följs enligt uppsatta riktlinjer
 • Utföra diverse administrativa uppgifter såsom att förbereda KMA-pärm, ta fram nya arbetsberedningar och egenkontroller
Tjänsten passar dig som vill arbeta i ett mindre familjeföretag där du får möjlighet att utvecklas på lång sikt. Vidare trivs du med att ha fria händer och korta beslutsvägar. På Markservice är det högt i tak och alla medarbetares åsikt värderas högt. Då tjänsten är ny i Hallsberg blir du en viktig spelare och förväntas bidra med din kunskap inom området för att utveckla arbetssätt och bidra till företagets fortsatta tillväxt. Du som söker efter en arbetsplats och arbetsgivare att växa med kommer trivas på Markservice.

Vi söker dig som
 • Är utbildad byggnadsingenjör eller läst annan likvärdig utbildning
 • Har erfarenhet av ledarskap och personalansvar
 • Har B-körkort då resor sker inom länet
 • Goda kunskaper i AutoCAD
 • Goda kunskaper i svenska i tal såväl som skriv då det används i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av att arbeta som projektledare inom bygg
 • Tidigare arbetat inom byggbranschen eller inom industri
Eftersom du i den här rollen har många kontaktytor dagligen internt såväl som externt så ser vi att du är en person med god samarbetsförmåga. Trivsel och sammahållning är viktigt och något du gärna bidrar med att skapa. Markservice vill tillsammans med dig fortsätta växa och för det krävs att du drivs av och är resultatinriktad. Vidare är inte den ena dagen den andra lika och det uppstår dagligen små som stora utmaningar och där kommer din problemlösande förmåga väl till pass. Sist men inte minst är du en person som tar ansvar för ditt eget arbete och ser till att projekten samt arbetet fortskrider framåt.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Arbetstider: 06.30-16, fredagar 06.30-13
 • Lön: Månadslön enligt överenskommelse
 • Placering: Hallsberg
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult, Anna Larsson, anna.larsson@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Markservice önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Hallsberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Markservice är ett entreprenadföretag med utgångspunkt i Örebro län. Sedan åttiotalet har de hjälpt kommuner, landsting, byggföretag och privatpersoner med anläggningar och projektering. De har bred erfarenhet av projekteringsstadiet till anläggningsarbetet. Detta är deras styrka som totalentreprenad, personalen vid pennan kan jobbet vid spaden.