Nu söker vi Kundkoordinator till Green Cargo!

Nu söker vi Kundkoordinator till Green Cargo!

Om du brinner för att ge service och lösa problem har du hittat helt rätt! Uppskattar du dessutom att arbeta i team och är den som sprider energi till andra är det dig vi söker. Tjänsten som kundkoordinator på Green Cargo i Hallsberg passar dig som har bra koll på datasystem och vill ha en ny utmaning i en spännande bransch. Tveka inte att söka redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en kundkoordinator till branschteam Handel & Logistik.
Green Cargo utvecklar och levererar effektiv och hållbar järnvägslogistik med Skandinavien som hemmamarknad. De har flyttat sitt huvudkontor från Solna till Hallsberg och nu behöver de stärka upp med ytterligare en person som vill jobba med kundsupport och koordinering. Anledningen till behovet är både tillväxt och att en person gått vidare i karriären internt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Green Cargos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Green Cargo. Fungerar samarbetet bra finns det goda möjligheter till förlängning.

Arbetsuppgifter

I rollen som Kundkoordinator arbetar du i team där ni tillsammans ansvarar för kunder inom en viss bransch. Arbetet och kommunikationen mot kunder sker främst via mejl men även via telefon. Du kommer att ta emot både beställningar och förbättringssynpunkter från kunder men främst arbeta operativt i Green Cargos system.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera det administrativa flödet kring kundens transporter
 • Ha både kund och interna kontakter i olika avseenden och ärenden, muntligt och skriftligt
 • Boka transporter, registrera, återkoppla och lösa kundens önskemål
Tjänsten är perfekt för dig som uppskattar en varierande arbetsdag med många kontaktytor. Många av Green Cargos anställda menar att en av de bidragande anledningarna till att de trivs så bra på arbetsplatsen är kollegorna. Tack vare att Hallsberg nu är huvudkontor finns det dessutom flera olika avdelningar vilket gynnar dina utvecklingsmöjligheter och banar väg för en karriär inom organisationen.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av service i någon form
 • Har god dator-och systemvana
 • Du uttrycker dig väl i svenska, tal och skrift då språket används i arbetet
Det är meriterande om du:
 • Har kunskaper i Excel och Outlook
 • Har tidigare administrativa erfarenheter
 • Har arbetat inom logistikbranschen
Tjänsten passar dig som trivs i ett högt tempo där flera ärenden hanteras samtidigt. Som person är du serviceinriktad och brinner för att ge god service och lösa problem på bästa sätt. Du är en lagspelare som drivs av att arbeta i team och bidrar till en god stämning med mycket energi. Vidare är du orädd och ser det snarare som en utmaning att vända en kund till en nöjd kund och du är inte rädd för att komma med nya tankar och idéer till ditt team. Du är flexibel och prestigelös och kan lätt anpassa dig när arbetssituationen förändras. Du trivs med ett jobb där du får tänka själv och hitta lösningar på problem som kan uppstå under en arbetsdag. Du har även förmågan att prioritera mellan arbetsuppgifter.

Övrig information
 • Plats: Hallsberg, nära tågstationen
 • Start: Mars, snarast möjligt
 • Omfattning: till och med sista augusti med god möjlighet till förlängning
* Arbetstider: Kontorstider med en kväll varannan vecka
Mer info
Område Hallsberg
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Green Cargo utvecklar och levererar effektiv och hållbar järnvägslogistik med Sverige som hemmamarknad. Det betyder fullt fokus på godstransporter med järnvägen som bas. Green Cargos nätverk trafikerar ca 40 intermodala platser och täcker cirka 265 platser i Sverige samt huvudorterna i Norge. Med samarbetspartners kopplar Green Cargo det svenska näringslivets transporter till marknaderna på kontinenten.