Marknadsadministratör med ekonomiförståelse till Hjortkvarn Timber

Marknadsadministratör med ekonomiförståelse till Hjortkvarn Timber

Hos oss får du arbeta i en häftig miljö med stora utvecklingsmöjligheter - så lyder ett citat från en av de anställda på Hjortkvarn Timber. Hjortkvarn Timber har kunder över hela världen och har ambitionen att öka sin produktion. Nu söker de en marknadsadministratör med ekonomiförståelse som trivs med att ha flera kontaktytor och arbeta med varierande arbetsuppgifter inom både marknad och ekonomi. På Hjortkvarn Timber får du möjlighet att påverka både din roll och utveckling!

Information om uppdraget

Hjortkvarn Timber är ett sågverk med hyvleri och impregneringsanläggning som är specialiserat mot furuproduktion. Sågverket har en lång historia men grundades i sin nuvarande form 2012 och är idag en del av Svedulfgruppen. Vill du läsa mer om deras miljöarbete kan du göra det här.

Företaget sitter i nyrenoverade lokaler med närhet till skog och natur. Här får du chans att arbeta i en hjälpsam och prestigelös miljö där fokus läggs vid hög kvalitet både på produkterna och på hanteringen av virket genom processen. Företaget har ca 40 anställda och du kommer arbeta nära både försäljning, ekonomi och produktionsplanering. På Hjortkvarn ligger fokus på stor flexibilitet och snabb hantering av kundorder. För att lyckas i rollen som marknadsadministratör kommer du att få en gedigen introduktion som baseras på erfarenhet och kunskap och du kommer få gå bredvid flera kollegor för att ta del av deras kompetenser.

Vi ser att du som söker tjänsten har ett intresse för att lära dig mer om trävaruindustrin, och drivs av att arbeta med varierande arbetsuppgifter. I rollen som marknadsadministratör kommer du arbeta nära dina kollegor och vi ser därför att du är en person som främjar goda samarbeten. Du är inte rädd för att hugga tag där det behövs och kan omprioritera ditt arbete efter behov.

Framförallt ser du långsiktigt på tjänsten och ser framemot att utvecklas på Hjortkvarn Timber!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt på Hjortkvarn Timber.

Du erbjuds
 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • Insyn och kunskap inom trävaruindustrin
 • Varierande arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter

Du kommer i rollen som marknadsadministratör arbeta 25% med ekonomi och 75% med marknad och kommer bland annat att utföra arbetsuppgifter som:
 • Löneadministration i form av löpande bokföring, fakturering och enklare ekonomiuppgifter
 • Orderhantering med kundkontakt, främst via telefon
 • Att administrera avtal, samt utföra kontrakt- och avropshantering
 • Logistikplanering i form av att beställa bilar och planera laster
Vi söker dig som
 • Har mycket god dator- och systemvana
 • Har en bakgrund inom ekonomi eller marknad i form av utbildning eller erfarenhet
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då båda språken sker i det dagliga arbetet
 • Körkort och tillgång till bil
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom trävaruindustrin alternativt arbetslivserfarenhet av arbete inom marknad, ekonomi och/eller administration är detta meriterande för tjänsten. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Officepaketet och i något bokföringssystem.

Som person är du:

Samarbetsvillig

Strukturerad

Flexibel

Serviceinriktad

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, med möjlighet till flex
 • Placering: Hjortkvarn
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hjortkvarn Timbers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Hallsberg
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du läsa mer om Hjortkvarn Timber och deras arbete? Det kan du göra här.