FMV söker en förrådsman/kvinna till Hällefors

FMV söker en förrådsman/kvinna till Hällefors

Har du förarbevis för truck? Har du god datorvana? Är du en lojal person samtidigt som du har en god samarbetsförmåga? Då är du förrådsmannen/kvinnan som vi söker!

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du kommer att tillhöra FSV Försörjning. Vårt mål är att förrådshålla, ta emot materiel, inventera materiel och lämna ut beställd materiel till överenskommen kvalitet och kostnad. Vidare är målet att använda personalen när och där den behövs bäst över hela landet, det vill säga i nära samarbete med övrig personal och effektuera beställda uppdrag.


Ditt arbete som förrådsman/kvinna

Dina arbetsuppgifter som förrådsman/kvinna innebär hämtning och plockning av gods enligt beställning, samt märkning och iordningställande för transport. Du kommer även ta emot inkommande gods för förrådsställning samt registrering i vårt redovisningssystem. Utöver ovanstående arbetsuppgifter kommer du arbeta med lastning och lossning av gods med truck.

Våra förväntningar på dig
Vi söker dig som har fullgjord gymnasieutbildning eller annan likvärdig utbildning. Du har lägst körkortsbehörighet B, C samt giltigt förarbevis för truck. Du har även en god datorvana och förmåga att arbeta med datorer.

Önskvärda meriter:
  • Körkort CE samt YKB
  • Godkänd ADR utbildning
  • Godkänd kurs VSS 102 vid MHS K
  • Erfarenhet av och förmåga att arbeta i system LIFT och/eller system PRIO (SAP)
Du kommunicerar obehindrat på svenska, i tal såväl som i skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är en lugn, stabil och kontrollerad person i stressituationer och/eller pressade situationer. Vidare är du en flexibel person som kommer med nya lösningar på uppkomna problem. Du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och har en god förmåga att samarbeta i grupp.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/ genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Robert Brännkärr - OFR, Pernilla Kjellgren - SACO, Gerard Voll - SEKO. Alla nås på telefon 08-782 40 00.

Vid frågor ber vi dig kontakta Åke Pettersson på telefon 08-782 4000.

Tjänsten är ett vikariat men därefter finns chans till en tillsvidareanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Placeringsort: Hällefors.

Sista ansökningsdag är 2018-06-26.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Mer info
Område Hällefors
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Vikariat
Hemsida http://www.fmv.se
Sista ansökningsdag 26 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Försvarets materielverk, FMV hjälper till att försvara Sverige. FMV är en civil myndighet och vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik - när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se