Vi söker ekonomiansvarig till Fricweld AB i Hällefors

Vi söker ekonomiansvarig till Fricweld AB i Hällefors

Föredrar du den lilla organisationens flexibilitet, handlingskraft och personliga prägel? Drivs du av att kombinera ditt sifferintresse med ditt intresse för människor och affärer, då kan Fricweld vara din nästa arbetsplats!

På uppdrag av Fricweld söker AxÖ Consulting en ekonomiansvarig som vill kombinera det operativa ekonomiarbetet med strategiska frågor i nära samarbete med företagets ledning. Det här är en tjänst för dig som vill ha en nyckelroll på ett framgångsrikt bolag.

Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Fricweld.

Fricweld erbjuder:
  • En stimulerande och välmående arbetsplats med korta beslutsvägar.
  • Ett omväxlande arbete där du får möjligt att växa i din profession.
  • Eget inflytande och stark organisatorisk gemenskap.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som ekonomiansvarig kommer du att arbeta med många olika arbetsuppgifter. Ingen dag är den andra lik och i denna roll är det viktigt att du är självständig och prestigelös. I rollen kommer du att utföra ditt arbete med ett stort eget ansvar. Du kommer bland annat att ansvara för:
  • Redovisning
  • Hantering av leverantörs- och kundreskontra
  • Likviditetsuppföljning
  • Månads- och årsbokslut
  • Underlag för årsredovisning och revision
  • Driva och utveckla administrativa processer
  • Controlling
Vem söker vi?

För att vara framgångsrik i tjänsten ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

För att trivas i rollen som ekonomiansvarig är du ansvarstagande som person och du hanterar att arbeta mot deadlines. Vidare har du en stor servicekänsla och ett intresse av och förståelse för affärsverksamheten "bakom" siffrorna. Du tycker om att arbeta administrativt och strukturerat och du förstår vikten av noggrannhet i ditt arbete.

Du är en socialt kompetent person som gillar tydlig struktur och noggrannhet. Du är av naturen prestigelös och trivs i en familjär företagskultur där alla hjälps åt. Du tycker också om att analysera och har förmågan att se nya sätt att arbeta på. Det är meriterande om du har kunskaper i affärssystemet Monitor och Visma. Goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav.

Information och ansökan:

Urval sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Fricweld AB

Fricweld är specialiserat på en unik svetsmetod. En metod som är grunden till företagets utveckling från mekanisk verkstad till specialiserad kolvstångstillverkare med världsrykte. Fricweld AB omsätter ca 100 MSEK och har 35 medarbetare. Kunderna finns inom hydraulikindustrin, entreprenadmaskiner, gruvindustrin mm. Av försäljningen går idag ca 70 % på export inom EU området.

Om AxÖ Consulting AB

AxÖ Consulting AB har mer än 50 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök gärna www.axoconsulting.se Varmt välkommen med din ansökan, vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Mer info
Område Hällefors
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://axoconsulting.mynetworkglobal.com
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)