Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Operatör sökes för extra jobb

Operatör sökes för extra jobb

Jobbeskrivning

Uniflex söker personal till vår kund i Laholm. Kunden arbetar med livsmedel och det läggs stor vikt på hygien, du kommer att plocka och packa deras vara.
Vi söker personer som kan jobba extra, ofta med kort varsel. Arbetspassen är förlagda i olika skift på dygnets alla timmar. Därför vill vi att du är flexibel vad gäller tider och kan arbeta både tidiga morgnar, kvällar, nätter och helger.

För att vara aktuell för denna tjänst måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %, t.ex. studier eller annat arbete. Ange detta i din ansökan.
Start: OMG
Arbetstid: Dygnets alla timmar (3-skift)
Plats: Laholm med omnejd.

Personliga egenskaper

Du som söker får gärna var ansvarstagande och självgående. Det är bra om du har hög arbetsmoral och gillar att arbete mycket.
Du trivs med att arbeta under högt tempot och hugger i där det behövs. Tekniskt kunnande är en fördel.

Vidare är du flexibel och kan hoppa in med kort varsel. Meriterande är om du tidigare arbetat inom livsmedel eller produktion. Du kommer att vara vårt ansikte utåt mot kund, vi söker därför dig som kan representera oss på ett bra sätt.

Då vi arbetar med löpande urval, ser vi gärna att du söker tjänsten redan idag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Laholm
Yrkesroll Industri & Anläggning, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 mars (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.