Erfaren Personbilsmekaniker till Volkswagen Kungsbacka

Erfaren Personbilsmekaniker till Volkswagen Kungsbacka

Är du intresserad av att arbeta i ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter? Är du samtidigt en ansvarsfull och effektiv lagspelare? Då kan det vara dig vi söker!

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning.

Tjänstebeskrivning

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga tekniker. Arbetet består mestadels i att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på Volkswagen personbilar. I tjänsten kan även viss kundkontakt i form av telefon och personliga möten förekomma.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker tjänsten har en utbildning inom fordonsteknik samt att du har minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet som mekaniker. Vi tror att du känner dig tillräckligt bekväm i rollen för att utföra arbetet självständigt. Vidare bör du behärska svenska och engelska i tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer och hjälpa kunder med felsökning. Ytterligare en förutsättning för arbetet är att du har god datavana samt att du innehar minst B-körkort. Tekniska kunskaper om Volkswagen samt kunskaper i våra system Elsa och Automaster är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi förutsätter att du är en person som brinner för att arbeta med bilar. Du är engagerad, strukturerad, effektiv och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité och nöjda kunder. Eftersom tjänsten innehåller såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad samt har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du är en person som har lätt för att ta till dig nya instruktioner och trivs i en flexibel arbetsmiljö.

I denna rekrytering kommer stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så sök redan nu!

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig så är du välkommen med din ansökan senast 13 Oktober. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Björn Axelsson viabjorn.axelsson@dinbil.se

Facklig representant IF Metall: Nisvet Turkanovic 031-7501528

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Kungsbacka
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dinbil.easycruit.com/
Sista ansökningsdag 18 nov 2019 (27 dagar kvar)