Chaufförer sökes

Om jobbet

Om tjänsten

Arena Personal växer och söker nu erfarna lastbilschaufförer för kommande uppdrag till våra kunder i Hylteområdet. Du kommer att bli anställd av oss och arbeta som uthyrd medarbetare. Tjänsterna varierar och det kan vara både hel/deltid, samt dagtid eller tvåskift.

Din profil

För att passa in i rollen som chaufför har du tidigare erfarenhet inom området och trivs i den rollen, erfarenhet av arbete med lastväxlare är meriterande.
Krav:
C-behörighet
Digitalt färdskrivarkort
YKB

Meriterande:
Krankort
Truckkort
CE- behörighet
Erfarenhet utav lastväxlare

Egenskaperna vi söker:
Vi söker personer som tar ansvar, självgående och är noggranna när de arbetar. Då det förekommer mycket kundkontakt är det även viktigt att man behärskar svenska språket. Det kan delvis vara väldigt stressigt som chaufför så vi ser gärna att du även är stresstålig och är duktig på att hantera stressiga situationer.

Specificera gärna i din ansökan vilka truckar du har erfarenhet av att köra, och i vilken omfattning du kört dessa truckar.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Du blir anställd hos oss på Arena personal och uthyrd till våra kunder. Detta ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens och utökar ditt nätverk.
Du har nära kontakt med din personalansvarige på Arena som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Jonas Nielsen, 072-371 91 09

Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

Arena Personal är experter på bemanning. Vi arbetar med både kollektivanställda och tjänstemän, vi är rikstäckande och verksamma inom en mängd olika branscher och områden.
Vi arbetar med väl utarbetade leveransprocesser vilket ger oss en hög träffsäkerhet och är en trygghet för dig. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.