Hoppa till innehåll
Uddeholms AB logotyp

Medarbetare Verksamhetsstyrning - Verksamhetssystem

Ansök nu
Vi söker en noggrann, systematisk och flexibel medarbetare som vill vara med och utveckla sig själv, vår verksamhet och Uddeholms ledningssystem. Avdelningen Verksamhetsstyrning söker en medarbetare till Verksamhetssystem.

Företaget har ett integrerat ledningssystem och är i dagsläget certifierade mot ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 och ISO 50001.

Din uppgift:

Som medarbetare inom Verksamhetssystem kommer du vara en del i utvecklingen av vårt ledningssystem. Vi strävar ständigt efter att göra ledningssystemet mer tillgängligt och användarvänligt. Framtagning och förbättring av befintliga rutiner, processer och arbetssätt för att möta kraven från våra intressenter och företagets strategiska planer ingår som en viktig del av arbetsuppgifterna.

I din roll ingår det att göra medarbetarna medvetna om ledningssystemet samt att rutiner och instruktioner efterlevs. Därför är ett av dina ansvarsområden att utbilda medarbetarna i dessa områden. Arbetsuppgifterna består också av att delta i företagets revisioner som är till hjälp för att granska verksamhetsstyrningen. Du kommer att delta i såväl interna som externa revisioner av ledningssystemet.

Dina arbetsuppgifter består också av bevakning och uppföljning av lagar samt att säkerställa att ändringar omsätts i rutiner och arbetssätt. Vi använder oss av Ramboll som lagbevakningssystem och Centuri som dokument- och avvikelsehanteringssystem, system som du kommer att vara med och administrera och utveckla.

Kartläggning och förbättring av processer är en viktig del för utveckling av ledningssystemet och företaget. När en företagsprocess ska visualiseras används 2C8. Du kommer att leda workshops i processkartläggning och hjälpa enheter att visualisera sina processer i 2C8.

Din profil:

Vi söker dig som är strukturerad och har lätt för att förstå hur företagets processer är uppsatta samt hur de är relaterade till varandra för att tillsammans bilda en helhet i ledningssystemet.

Du är ambitiös och arbetar självständigt. Du förstår hur man tolkar krav från intressenter och lagstiftning och har förmågan att omsätta dessa i rutiner i praktiken utan att det blir krångligt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbete med LEAN.

Som person har du ett systemtänk och har lätt att lära dig nya IT miljöer. Det är meriterande om du har erfarenhet av Centrui, Ramboll och 2C8 eller liknande men inget krav. Vi ser gärna att du ar erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljöfrågor och ledningssystem.

Du är van att arbeta med ISO standarder och har grundläggande utbildning inom ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 samt revisionsteknik. Utbildning inom ISO 50001 är meriterande.

Du har lätt för att kommunicera i tal och skrift både på svenska och engelska och är bra på att kommunicera med människor på olika nivåer inom och utom företaget.

Vi ser gärna att du som söker har teknisk/akademisk högskoleutbildning med inriktning mot arbetsmiljö, teknik, miljö eller energi.

Mer information och ansökan:

Vid frågor kontakta Maria Norberg på 0563-17150 eller maria.norberg@uddeholm.com

Vi vill ha din ansökan senast 2023-06-11, men intervjuer sker löpande så sök gärna så snart du har möjlighet. Vi tar inte emot någon ansökan via mail med hänsyn till GDPR.

Vi på Uddeholm tillverkar verktygsstål som formar produkter som finns överallt i vår vardag. Vi formar världen på ett hållbart sätt som är schysst mot både människa och miljö. På så sätt kan vi fortsätta forma världen, idag och för framtida generationer.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare