Industrielektriker till El Produktionsnära

Industrielektriker till El Produktionsnära

Är du en utbildad elektriker som tycker om att arbeta förebyggande och med förbättringsarbete inom el, instrument och automation? Sök då till vår avdelning El Produktionsnära som är en del av Underhåll. Till El Produktionsnära söker vi nu två Industrielektriker.

Din uppgift

I din roll som Industrielektriker kommer dina arbetsuppgifter vara varierande eftersom din arbetsinsats behövs runt om i hela verket. Ett av Uddeholms mål är en störningsfri produktion, vilket innebär att du och dina kollegor har ett stort ansvar att kontinuerligt bygga bort felkällor och förebygga stopp. Detta görs genom exempelvis reparationer och installationer av maskiner och automatiska anläggningar.

Din profil

Du ska ha en gymnasialutbildning inom el, eller liknande utbildning på Komvux. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som elektriker eller industri men det är inget krav. Vi ser gärna att du är flexibel mellan dina arbetsuppgifter eftersom du kan komma att behöva växla snabbt vid prioriterade situationer. Det är naturligt för dig med problemlösning och kommer gärna med förslag hur det ska lösas på bästa sätt.

Mer info och ansökan

Vid frågor angående tjänsten ber vi dig att kontakta Kjell Eriksson på 0563-17148 eller maila kjell.eriksson@uddeholm.com. Sista ansökningsdag är 2023-03-26, men urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, så sök så snart som möjligt. Skicka in din ansökan via länken nedan (vi tar inte emot ansökningar på mail).

Vi på Uddeholm tillverkar verktygsstål som formar produkter som finns överallt i vår vardag. Vi formar världen på ett hållbart sätt som är schysst mot både människa och miljö. På så sätt kan vi fortsätta forma världen, idag och för framtida generationer.
Mer info
Område Hagfors
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://uddeholm.varbi.com
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)