Hoppa till innehåll
Ansök nu
Nu söker vi dig som vill utvecklas som elektriker hos oss på avdelningen El-underhåll. Här arbetar vi med avhjälpande underhåll på ny och gammal elutrustning samt med förebyggande underhåll och förbättringsarbeten inom de olika områdena el, instrument och automation. Avdelningen består av ca 37 st. medarbetare. Välkommen till en varierande arbetsmiljö i ett stålföretag i världsklass!

Dina uppgifter

Du får ett varierande arbete där snabba insatser är en del av din vardag. Genom att kontinuerligt bygga bort felkällor har du tillsammans med dina kollegor ett stort ansvar i arbetet mot vårt fastställda mål; en störningsfri produktion. Efter en tids introduktion övergår din nya roll till skiftelektriker och du arbetar efter ett skiftschema.

Vi erbjuder stora utbildningsmöjligheter och lägger resurser på att du ska ha möjlighet att utvecklas under lång tid framöver. Du kommer till en arbetsplats där personalen trivs bra och har en mycket välkomnande atmosfär. Din stationeringsort är Hagfors och du kommer att arbeta skift.

Din profil

För att klara av rollen på ett bra sätt behöver du ha något års erfarenhet som elektriker. Du har kompetens inom felsökning och ritningsläsning. Grundläggande kunskaper i PLC styrning ses som en merit.

Som person är du en flexibel problemlösare som arbetar strukturerat och systematiskt. Du ska ha förståelse för hur underhållsarbetet fungerar och ser vinningen av ett bra planerat underhåll. Det är viktigt att du trivs med att jobba i en tung industri, vilket innebär att jobbet ibland kan vara fysiskt krävande.

Mer information och ansökan

För mer information kontaktar du Anders Modén, 0563-17888, alternativt anders.moden@uddeholm.com

Sista ansökningsdag är 2023-10-08 men intervjuer sker löpande så sök så snart du har möjlighet.

Vi på Uddeholm tillverkar verktygsstål som formar produkter som finns överallt i vår vardag. Vi formar världen på ett hållbart sätt som är schysst mot både människa och miljö. På så sätt kan vi fortsätta forma världen, idag och för framtida generationer.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare