Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Lokalnätsmontör till ONE Nordic

Publiceringsdatum
10 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Rebecka Permestam
Email
Ansök nu
ONE Nordic är en mycket viktig och ledande leverantör inom tekniska konsulttjänster, entreprenader och service för Sveriges energisektor. De bedriver en samhällsviktig verksamhet som kräver en hög service för att hjälpa alla deras kunder runt om i Värmland. Energiinfrastrukturen behöver ständig utveckling och därför söker de nu efter fler som vill jobba inom denna viktiga bransch. Sök jobbet som Lokalnätsmontör om du vill vara med och göra fortsatt skillnad för samhällets el!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med ONE Nordic en Lokalnätsmontör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos ONE Nordic under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • Ett arbete där du utgår hemifrån och tillhandahålls en servicebil
  • Ett dynamiskt arbetssätt då du arbetar både självständigt och tillsammans med olika team
  • Vara en del av ett hållbart företag i framkant
Arbetsuppgifter
Som Lokalnätsmontör hos ONE Nordic får du möjlighet att arbeta i en utmanande och varierande roll där ena dagen inte är den andra lik. Du ingår i dynamiska arbetsteam där ni tillsammans har en mycket viktig roll för att utföra befintligt kunduppdrag ute i fält runt i norra Värmland. Din roll innebär att dagligen arbeta med:
  • Felavhjälpning, service och underhåll inom lokalnätsanläggningar (0.4-24kV)
  • Felavhjälpning och reparationer inom gatubelysning
  • Projektarbeten inom lokalnätsanläggningar (0.4-24kV)
  • Nyanslutningar till elnät
I tjänsten ingår det beredskap och även vissa resor kan förekomma.

Vi söker dig som
Har en gymnasieutbildning inom el, alternativt en YH-utbildning med inriktning el/elkraft. Du har även dokumenterad arbetslivserfarenhet inom området som gett dig god kunskap inom ESA, kopplingsarbeten inom elanläggningar samt felsökning. Har du även etablerad erfarenhet av elentreprenader kan detta vara meriterande.

För att trivas i rollen som Lokalnätsmontör ser vi att du är kreativ och flexibel i ditt tänkande. Du är social, kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra såväl som du besitter ett eget driv till att utveckla arbetet framåt. Du bör även vara bekväm med att ha en vardag där ena dagen inte är den andra lik och där du behöver vara initiativtagande, beslutsam och noggrann. Vidare arbetar du utifrån ett stort säkerhetstänk som är med dig i samtliga delar av ditt arbete.

B-körkort och att du talar och skriver svenska flytande är ett krav.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Torsby, Sunne, Hagfors
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 dec. 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!
https://pn.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Sunne
Industri & Anläggning
Företagslogga
Torsby
Industri & Anläggning
Företagslogga
Arvika
Industri & Anläggning
Företagslogga