Mekaniker Pressen

Mekaniker Pressen

Vi söker en mekaniker till det produktionsnära underhållet på vår enhet Pressen.

85% av allt material som tillverkas på Uddeholm passerar genom Pressen, som innefattar två smidespressar och ett flertal värmebehandlingsugnar. Vår stora smidespress som syns på bilden ovan har en presskraft på 4,000 ton och en total höjd på 16 meter.

Din Uppgift
Som mekaniker på Uddeholm har du ett stort ansvar i arbetet mot en störningsfri produktion. Att kontinuerligt bygga bort felkällor kommer att vara en del av din vardag. Att arbeta som mekaniker på Uddeholm är varierande och du ges möjlighet att nyttja, samt utveckla, en bred kunskap inom ditt område.

Din Profil
Vi söker en mekaniker som kommer ha som huvuduppgift att genomföra förebyggande underhåll och inspektioner på samtliga maskiner i pressen. Vidare kommer du även att deltaga i planerade underhållsstopp, samt avhjälpande underhåll vid haverier. Erfarenhet av hydraulik, smidesarbeten och datorvana är meriterande. Du trivs med att arbeta i tungindustri och är strukturerad och driftig, och tillsammans med dina kollegor bidrar du till framgång för företaget.

Vårt erbjudande
Du erbjuds att bli en del av ett team som arbetar i en spännande miljö och där tekniken ligger i framkant. Det finns goda möjligheter att växa i rollen och bli duktig på problemlösning med hjälp av ritningar, dator, mätinstrument mm. Kombinationen av stora maskiner med avancerad styrteknik och precision ger ett utmanande underhållsarbete!

Arbetet är normalt förlagt på dagtid men skiftgång kan förekomma.

Mer information
Vid frågor angående tjänsten ber vi dig att kontakta Björn Bergqvist på 0563-17628 eller bjorn.bergqvist@uddeholm.com. Vi vill ha din ansökan senast 8 november men urval sker löpande så sök gärna så snart du har möjlighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hagfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/22
Publicerat 2020-10-13
Sista ansökningsdag 2020-11-08
Mer info
Område Hagfors
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uddeholm är världens ledande tillverkare av verktygsstål för industriverktyg. Det är ingen tillfällighet. I varje stålbit, i varje steg av processen, från råmaterial till slutprodukt, satsar vi hela vårt hjärta. Tekniken är viktig, kunskapen och produktutvecklingen likaså, men det handlar också om viljan och modet, kraften och framåtandan. Det handlar om glöden inom oss – om kärleken till stålet!