HR Business Partner

HR Business Partner

Personal

Är du intresserad av att jobba för och tillsammans med andra människor? Är du en

person med driv och engagemang som inspireras av problemlösning och att coacha andra? Kan du kombinera att tänka affärsnytta med att möta upp individers behov? Då kan detta vara något för dig.

Vi förstärker nu vår HR-avdelning med en HR Business Partner som kommer ha hälsa och rehabilitering som fokusområde. Som en del av Uddeholms HR-avdelning får du arbeta med en variation av spännande och utvecklande arbetsuppgifter och vara kollega med flera engagerade medarbetare med olika bakgrund. Tillsammans stöttar vi hela organisationen och vårt arbete präglas av hög etik och moral och i förekommande fall även av sekretess.

Din uppgift

Som HR Business Partner arbetar du nära organisationens chefer, medarbetare och fackliga företrädare. Du kommer jobba brett med HR-relaterade frågor såsom förhandlingar, chefsstöd, rekrytering och skolsamverkan. I rollen ingår även att ha ett särskilt fokus på frågor inom rehabilitering och förebyggande hälsa, med uppgifter såsom:
  • Kontaktperson för företagets organisatoriska och psykosociala arbetsmiljö, såväl internt som externt
  • Aktivt arbete med förebyggande personalfrämjande åtgärder, friskvård samt rehabilitering
  • Kontakt med externa aktörer såsom t.ex. försäkringskassa och företagshälsovård
Placeringsort är Hagfors. Ett kontor för distansarbete finns i Karlstad, vilket innebär möjlighet att arbeta där när arbetet så tillåter.

Din profil

Vi söker dig som har en vidareutbildning inom personal- och organisation, arbetsmiljö, rehabilitering och/eller arbetsrätt eller liknande. Du har erfarenhet av att ha arbetat med liknande frågor förut och är välbekant med de lagar och regler som styr arbetsgivaransvaret inom området. Det är meriterande om du har kännedom om tillverkningsindustrin.

Arbetet kräver hög servicegrad och att bestämda tidplaner följs. Du som söker ska även:
  • Vara noggrann och stresstålig. Löpande dokumentation kommer naturligt för dig och du arbetar bekvämt med olika former av IT-stöd
  • Gärna arbeta självständigt, ha lätt för att ta egna initiativ och vara lösningsfokuserad
  • Inspireras av omväxlande uppgifter och ha en drivande personlighet
  • Känna dig bekväm i såväl samtal med enskilda som att hålla i presentationer för större grupper
  • Känna dig trygg i att ta så kallade svåra samtal och att stötta/coacha chefer och medarbetare
  • Ha mycket hög integritet
Mer information

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Operativ HR-chef Johanna Axelsson på 0563-170 43 eller johanna.axelsson@uddeholm.com

Vi vill ha din ansökan senast den 7 mars. Urval kommer ske löpande under ansökningstiden.

Uddeholms AB har i denna rekrytering gjort val av samarbetspartners i rekryteringsprocessen och avböjer kontakter i sådant hänseende.
Mer info
Kontaktperson Johanna Axelsson
Telefon 0563-170 43
Område Hagfors
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uddeholm är världens ledande tillverkare av verktygsstål för industriverktyg. Det är ingen tillfällighet. I varje stålbit, i varje steg av processen, från råmaterial till slutprodukt, satsar vi hela vårt hjärta. Tekniken är viktig, kunskapen och produktutvecklingen likaså, men det handlar också om viljan och modet, kraften och framåtandan. Det handlar om glöden inom oss – om kärleken till stålet!