Elektriker

Elektriker

Kom och utvecklas som elektriker hos oss!
Nu söker vi efter en elektriker som befinner sig i början av sin karriär. Välkommen till en varierande arbetsmiljö i ett stålföretag i världsklass.

Du kommer att tillhöra avdelningen El-underhåll som arbetar med avhjälpande underhåll på ny och gammal elutrustning. Vi arbetar både med förebyggande underhåll och förbättringsarbeten inom de olika områdena el, instrument och automation. Avdelningen består av ca 35 stycken medarbetare.

Din roll
Du får ett varierande arbete där snabba insatser är en del av din vardag. Genom att kontinuerligt bygga bort felkällor har du tillsammans med dina kollegor ett stort ansvar i arbetet mot en störningsfriproduktion.

Din profil
Vi letar efter dig som har en gymnasieutbildning inom el och som vill påbörja eller fortsätta utveckla din karriär inom elområdet. Har du erfarenhet av att ha arbetat som elektriker är detta meriterande men visöker även dig som helt ny från skolan och vill få bästa möjliga start på din karriär!

Vårt erbjudande
Vi erbjuder stora utbildningsmöjligheter och lägger resurser på att du ska få bästa möjliga start och fortsättning på din yrkeskarriär. För dig som är intresserad finns stora möjligheter till utveckling under lång tid framöver. Du kommer till en arbetsplats där personalen trivs väldigt bra och har en mycket välkomnande atmosfär. Medelåldern på avdelningen är relativt ung och det är en dynamisk grupp.

Mer information och ansökan
För mer information kontaktar du Kjell Eriksson, 0563-17148, alternativt kjell.eriksson@uddeholm.com

Sista ansökningsdag är 1/11 men intervjuer sker löpande så sök så snart du har möjlighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hagfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/21
Publicerat 2020-10-07
Sista ansökningsdag 2020-11-01
Mer info
Område Hagfors
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 nov 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uddeholm är världens ledande tillverkare av verktygsstål för industriverktyg. Det är ingen tillfällighet. I varje stålbit, i varje steg av processen, från råmaterial till slutprodukt, satsar vi hela vårt hjärta. Tekniken är viktig, kunskapen och produktutvecklingen likaså, men det handlar också om viljan och modet, kraften och framåtandan. Det handlar om glöden inom oss – om kärleken till stålet!