Automationstekniker

Automationstekniker

Nu letar vi efter dig som har ett genuint teknikintresse och som tillsammans med en välfungerande grupp arbeta mot en störningsfri produktion.

Arbetsuppgifter
Gruppen automation inom avdelningen underhåll ansvarar för att underhålla och ständigt förbättra alla våra PLC:er och Scada-system. Arbetet med att nå en störningsfri produktion påverkar arbetsdagen i högsta grad genom att bygga bort fel, förbättra funktioner, tydliggöra brister mm. Felsökning på gammal och ny utrustning, FU, genomföra mindre ombyggnationer och tillägg i automationsutrustningar samt delta i projekt och drifta ny utrusning är några av arbetsuppgifterna.

Vem vi söker
Vi letar efter en person som både gillar att variera mellan att jobba i grupp och att utföra ditt jobb självständigt. Du är en ansvarstagande person med detaljfokus och ett genuint teknikintresse. Du har någon form av utbildning inom automation. Har du dessutom yrkeserfarenhet av automation, instrument och underhållsarbete är det fördelaktigt, dock inget krav.

Vidare bör du på något sätt ha erfarenhet av PLC-programmering i antingen Siemens S7, Siemens PCS7,Melsec eller ABB.

Mer information och ansökan
Vid frågor om tjänsten kontaktar du Lennart Carlsten, 0563-17975, eller via lennart.carlsten@uddeholm.com

Sista ansökningsdag är den 8/11 men urval sker löpande så sök gärna så snart du har möjlighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hagfors
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/23
Publicerat 2020-10-15
Sista ansökningsdag 2020-11-08
Mer info
Område Hagfors
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uddeholm är världens ledande tillverkare av verktygsstål för industriverktyg. Det är ingen tillfällighet. I varje stålbit, i varje steg av processen, från råmaterial till slutprodukt, satsar vi hela vårt hjärta. Tekniken är viktig, kunskapen och produktutvecklingen likaså, men det handlar också om viljan och modet, kraften och framåtandan. Det handlar om glöden inom oss – om kärleken till stålet!