Verksamhetsstyrning

Verksamhetsstyrning

Avdelningen Verksamhetsstyrning söker en medarbetare med inriktning mot arbetsmiljö

Vi söker en noggrann, systematisk och flexibel medarbetare som vill vara med och utveckla sig själv, Uddeholms ledningssystem och vår verksamhet.

Företaget har ett integrerat ledningssystem och är i dagsläget certifierade mot ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 och ISO 50001.

Tjänsten är i första hand inriktad mot arbetsmiljö men på sikt ser vi att din kompetens kommer sträcka sig över hela ledningssystemet.

Vad du kommer göra

Som medarbetare inom Verksamhetsstyrning kommer du vara en del i utvecklingen av vårt ledningssystem. Framtagning och förbättring av befintliga rutiner, processer och arbetssätt för att möte kraven från intressenter och företagets strategiska planer ingår som en viktig del av arbetsuppgifterna.

Medvetande om, samt efterlevnad av företagets rutiner och instruktioner är viktigt för ett effektivt ledningssystem. Utbildning av ny och befintlig personal ingår därför som en viktig del av ansvarsområdet.

Ett viktigt verktyg för granskning av verksamhetsstyrningen är revisioner. Du förväntas kunna genomföra och delta vid interna och externa revisioner av ledningssystem och arbetssätt.

I arbetsuppgifterna ingår bevakning och uppföljning av lagar samt att säkerställa att ändringar omsätts i rutiner och arbetssätt.

Kartläggning och förbättring av processer är en viktig del för utveckling av ledningssystemet och företaget. För visualisering av företagsprocesser används 2C8. Tidigare erfarenhet av programmet är meriterande.

Vem vi söker

Personen vi söker är strukturerad och har lätt för att förstå hur företagets processer är uppsatta samt hur de är relaterade till varandra för att tillsammans bilda en helhet i ledningssystemet.

Som person är du ambitiös och arbetar självständigt. Du förstår hur man tolkar krav från intressenter och lagstiftning och har förmågan att omsätta dessa i rutiner utan att det blir krångligt.

Uddeholm använder Centuri som dokument- och avvikelsehanteringssystem.

Som person har du ett systemtänk och har lätt att lära dig nya IT miljöer. Inom tjänsten förväntas du kunna använda, administrera och vara med och utveckla användningen av både Centuri och 2C8. Efter utbildning förväntas du kunna leda workshops i processkartläggning.

Du är van att arbeta med ISO standarder och har grundläggande utbildning inom ISO 9001 och 45001 samt revisionsteknik. Utbildning inom ISO 14001 och 50001 är meriterande.

Du har lätt för att kommunicera i tal och skrift både på svenska och engelska och är bra på att kommunicera med människor på olika nivåer inom och utom företaget.

Vi ser gärna att du som söker har teknisk/akademisk högskoleutbildning med inriktning mot arbetsmiljö, teknik, miljö eller energi. Erfarenhet från arbete med arbetsmiljöfrågor eller ledningssystem är en meriterande.

Mer information och ansökan

Sista datum för ansökan är 28 maj 2022 och ansökningar sker via länk till vårt rekryteringssystem. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av Maria Norberg, 0563-171 50, maria.norberg@uddeholm.com
Mer info
Kontaktperson Maria Norberg
Telefon 0563-171 50
Område Hagfors
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Uddeholm tillverkar verktygsstål som formar produkter som finns överallt i vår vardag. Vi formar världen på ett hållbart sätt som är schysst mot både människa och miljö. På så sätt kan vi fortsätta forma världen, idag och för framtida generationer.