HR- och Löneadministratör

HR- och Löneadministratör

Är du intresserad av att jobba för och tillsammans med andra människor? Letar du efter den ultimata kombinationen av siffror, Excel-filer och mänskliga resurser? Då är detta tjänsten för dig!

Du kommer bli en del av Uddeholms HR-avdelning som tillsammans stöttar hela organisationen i personalrelaterade frågor såsom lön, kollektivavtal & lagar, förhandlingar, internkommunikation, kompetensutveckling och utbildning, rekrytering, employer branding och rehab & friskvård. Utöver detta hanterar avdelningen även löner för alla anställda inom voestalpine-koncernens övriga bolag i Sverige

Dina arbetsuppgifter

Som HR- och löneadministratör arbetar du löpande med månadsvis löneproduktion och administration kopplat till personalrelaterade ärenden.

Du kommer att
  • fungera som support mot våra medarbetare och chefer i våra löne- HR- och tidredovisningssystem
  • stötta organisationen i frågor kring t ex reseräkningar, semester och ledigheter
  • skriva anställningsavtal och andra avtal och överenskommelser i förekommande fall
  • producera månatliga rapporter till olika mottagare inom organisationen
  • stötta upp alla enheter inom HR med andra förekommande administrativa uppgifter.
Placeringsort är Hagfors men då arbetet tillåter finns det möjlighet att upp till två dagar i veckan arbeta från vårt kontor i centrala Karlstad (alternativt från hemmet).

Din profil

Vi tror att du antingen har en eftergymnasial utbildning inom lön/HR eller arbetslivserfarenhet inom lönehantering och/eller HR-administration. Har du kännedom om våra kollektivavtal inom Stål och Metall, eller vana av att tolka andra kollektivavtal, kommer de kunskaperna vara värdefulla i ditt arbete och vi ser därför det som meriterande. Datorvana är en förutsättning för arbetet och du har goda kunskaper i Excel. Om du har erfarenhet av Aditro/SD Worx är det meriterande, men det är inte ett krav. Arbetet kräver hög servicegrad och att bestämda tidplaner följs.

Du som söker ska även
  • ha en fallenhet för att arbeta med siffror och beräkningar
  • vara noggrann och stresstålig. Du är strukturerad och kan snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter
  • ha lätt för att samarbeta med andra
  • inspireras av omväxlande uppgifter och förändringar
Mer information och ansökan

Vid frågor kontaktar du HR-chef Ann-Helen Thyni på ann-helen.thyni@uddeholm.com.

På grund av semester är svarstiden fördröjd, men maila gärna dina kontaktuppgifter så får du återkoppling under vecka 33. Ansökan görs via länk nedan, vi tar inte emot ansökningar via email. Sista ansökningsdag är den 21 augusti.

Vi på Uddeholm tillverkar verktygsstål som formar produkter som finns överallt i vår vardag. Vi formar världen på ett hållbart sätt som är schysst mot både människa och miljö. På så sätt kan vi fortsätta forma världen, idag och för framtida generationer.
Mer info
Område Hagfors
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.uddeholm.com/en/job-offers/
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (2 dagar kvar)