Distriktssköterska/barnsjuksköterska, barn och unga norra Värmland

Distriktssköterska/barnsjuksköterska, barn och unga norra Värmland

I arbetsuppgifterna ingår bland annat mottagningsarbete med hälsobesök av barn, föräldrastöd, telefonrådgivning, föräldragrupper och hembesök. Du ger även vaccination enligt nationellt vaccinationsprogram för barn 0-6 år. Arbetet sker i samverkan med övriga medarbetare på familjecentralen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska eller barnsjuksköterska. Du ska vara driven och självständig och samtidigt ha lätt för att samarbeta med andra, hög ansvarskänsla och vara positiv till utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Då arbetet bland annat innebär hembesök är B-körkort ett krav och en förutsättning. Erfarenhet som BVC-sköterska är meriterande.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Birgitta Persson, tf enhetschef
Telefon 0564-479 79
Område Hagfors
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi söker ytterligare en distriktssköterska/barnsjuksköterska till barn och unga norra Värmland med huvudsaklig placering på BVC/familjecentralen Hagfors. Familjecentralen medverkar till att alla nyfödda får en bra start i livet och innefattar ett nära samarbete mellan Region Värmland och Hagfors kommun där vi utöver BVC erbjuder barnmorskemottagning, föräldragrupper, öppen förskola och extra stöd till barn och föräldrar efter behov.