Junior produktionstekniker sökes till Hagfors!

Junior produktionstekniker sökes till Hagfors!

Är du nyexad och har ett stort teknikintresse? Tycker du om att bidra med förbättringar och ta egna initiativ? Sök då redan idag, vi behandlar ansökningar löpande och annonsen kan komma att tas bort innan sista ansökningsdag!

Dina arbetsuppgifter

Som produktionstekniker kommer dina arbetsuppgifter att vara varierande. Du får vara med i de olika delarna av processen av produktionen, från idé till färdig produkt. Det största fokuset är att effektivisera och förbättra produktionen samt konstruera komponenter i SolidWorks. Du arbetar med tät kundkontakt samtidigt som du även driver frågor för att upprätthålla nya förbättringsåtgärder som ex. rutiner och instruktioner i produktionen. Företaget arbetar enligt LEAN production metoden.

Din profil

För att passa in i detta företag önskas följande kunskaper;

Skallkrav
  • Utbildning inom produktion, mekanik, maskin eller liknande utbildning
  • Kan flytande svenska och engelska
  • Körkort B
Meriterande är om du tidigare har arbetat med kamprogrammering och konstruerat i CAD.

Villkor

Ort: Hagfors
Arbetstider: 7-16, Heltid
Start: Enligt överrenskommelse
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan idag eller tipsa en vän!
Mer info
Område Hagfors
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 aug (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund levererar komponenter till marknadsledande företag inom hela Europa. Mer information ges vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.