Hoppa till innehåll
Fagerhult logotyp

Konstruktör

Publiceringsdatum
22 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Ta chansen att bli en del av Fagerhults team som konstruktör!  Vill du arbeta med produktutveckling av kundunika produkter hos ett företag värdesätter hållbarhet i allt de gör så är detta tjänsten för dig!

 

Din roll hos Fagerhult
Hos oss på Fagerhult kommer du få arbeta med teknisk produktutveckling av unika armaturer till våra kunder. Varje enskilt projekt sker med stort kundfokus, där noggrannhet och snabbhet är i fokus. Du kommer arbeta i tvärfunktionella projekt där konstruktion, tekniskt labb, inköp, produktion och projektledare ingår. Projektet har direktkontakt med våra kunder runt om i världen.  

På konstruktionsavdelningen finns även resurser för lins- och reflektorutveckling, elektronik-konstruktion, optik- och ljussimulering, värmesimulering samt en prototypavdelning som omsätter dina idéer till fysiska prover att utvärdera. Du får arbeta i en global, kreativ och varierande miljö, där teknikutvecklingen går mycket snabbt.

 

Din bakgrund
Du är en positiv och drivande lagspelare som har en god förmåga att kommunicera. Du är strukturerad, lösningsorienterad och ser möjligheter istället för problem. Du är van att jobba självständigt och har lätt för att prioritera mellan dina åtaganden.
Vi ser gärna att du:

  • Är Högskoleingenjör- eller har motsvarande erfarenhet, gärna med erfarenhet inom tunnplåtsbearbetning, plast- och/eller aluminiumkonstruktion.
  • Är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete.
  • Är en social person som har lätt att kommunicera.
  • Behärskar något CAD program.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.
  • Har lätt för att omsätta dina kunskaper i handling och vara produktiv.

 

Meriterande

Det är meriterande med erfarenhet från LED eller annan teknik inom belysning, likaså med erfarenhet av PLM system och Jeeves.

 

Om Fagerhult

Fagerhult skapar förstklassiga belysningslösningar som förbättrar människors välbefinnande i professionella och offentliga miljöer. Med hållbarhet och uppkopplade lösningar i centrum fokuserar vi på kontor, skola, hälso- och sjukvård, retail och utomhusapplikationer. Vi eftersträvar ett nära samarbete med kunder och partners på den europeiska marknaden, samt tillhandahåller belysningslösningar globalt – ofta med skräddarsydda lösningar för kunden.

 

Nyfiken på att veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Eric Alvérus på eric.alverus@onepartnergroup.se. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad. Din upplevelse är betydelsefull för oss och vi hoppas att du har möjlighet att svara. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

 

Liknande Jobb

Fagerhult logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 februari 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.