NC-CADCAM operatör sökes till kund i Habo!

NC-CADCAM operatör sökes till kund i Habo!

Vill du ha ett arbete där du får jobba med programmering och skapande? Har du verkstadsvana och är lösningsorienterad? Då har vi en spännande tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning en NC-CADCAM operatör med placering i Habo. I denna roll kommer du bland annat att arbeta genom hela processen från CAD-underlag tills överlämnande till verktygsmakare för att färdigställa pressverktygen. Du kommer att bereda produkten i Mastercam innan du bearbetar de olika delarna till själva verktyget. Du kommer att arbeta i 5-axliga maskiner som ställer höga krav på precision.

Vårt kundföretag levererar verktyg av absolut högsta kvalitet och alla verktyg är utprovade och verifierade i Sveriges största provpress före leverans till kund. Du kommer att få arbeta i Sveriges modernaste verktygsindustri med goda utvecklingsmöjligheter för dig som personal.

Tjänstens omfattning är 100 % och arbetstiderna kommer att vara förlagda under skiftgång (2 alt. 3 skift). Du kommer vara anställd av StudentConsulting men kommer utföra arbetet hos vårt kundföretag. Efter utförd provanställning via StudentConsulting, finns goda möjligheter till en tillsvidareanställning direkt hos kund, även direktrekrytering är möjlig.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten så ska du tidigare ha arbetat med avancerad maskinbearbetning, gärna i både 3- och 5-axliga fräsmaskiner. Ett annat krav för tjänsten är att du har erfarenhet av CAM-beredning i MasterCam. Har du arbetat i Solidworks eller styrsystemet Heidenhein 530 så är detta meriterande. Förutom dessa erfarenheter och kvalifikationer letar vi efter dig som vill utvecklas inom området, vi ser gärna att du är en person som tycker om att ta ansvar och att du har en god samarbetsförmåga.

Som person är du nogrann då det ställa höga krav på noggrannhet i tjänsten. Vidare är du ambitiös och har en stark drivkraft att vilja utvecklas och lära dig nya saker.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: CADCAM, operatör, NC, CNC

Sökord: CADCAM, operatör, NC, CNC
Mer info
Område Habo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com