Habo Energi söker distributionselektriker

Habo Energi söker distributionselektriker

Arbetsbeskrivning
Som distributionselektriker på Habo Energi erbjuds du ett omväxlande och fritt jobb. Du får jobba i utomhusmiljö och i arbetsuppgifterna ingår ny- och ombyggnation av ledningar och nät, kabelutsättning, inkoppling av serviser och viss besiktningsverksamhet.

Du ingår i en arbetsgrupp på elva personer som jobbar i Habo med omnejd, ca 1 mils radie. Arbetstider är dagtid och på sikt ingår även beredskap i tjänsten. Tillträde till tjänsten är så snart som möjligt.

Vi söker dig som
  • har elutbildning minst gymnasienivå
  • har några års erfarenhet från elbranschen eller elinstallation
  • har körkort B
  • behärskar svenska i tal och skrift
Dessutom är det meriterande ifall du har påbyggnadsutbildningar exempelvis EBR, högre körkortsklasser, Distributionselektriker, Allmän behörighet, ESA-utbildning, Arbete på väg, Heta arbeten, Truck, Lift och mastarbete.

Du är en flexibel och engagerad lagspelare som också kan arbeta självständigt. Du har förmåga att strukturera, är stabil och trygg samt är lyhörd för kundernas önskemål. Du kan ta en ledande roll när det behövs. Andra viktiga egenskaper för tjänsten är noggrannhet, logiskt tänkande samt förmåga att kommunicera med olika människor.
Mer info
Kontaktperson Sandra Hellqvist
Telefon 0140-599027
Email Mejla Sandra Hellqvist
Område Habo
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.montico.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Habo Energi AB är det lokala energibolaget och ägs till 100 % av Habo kommun. Habo Energi erbjuder fjärrvärme i Habo och Fagerhult, bedriver elhandel samt erbjuder kommunikationstjänster via optofiber. Habo Kraft AB äger och driver elnätet inom större delen av Habo kommun. Läs mer om företaget på www.haboenergi.se

Rekryteringen av distributionselektriker till Habo Energi görs av Montico, ett komplett matchningsföretag med helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning.