Arbetsledare till svetsavdelning sökes till Habo Rostfria AB!

Arbetsledare till svetsavdelning sökes till Habo Rostfria AB!

Har du erfarenhet av att leda andra inom industrisektorn? Har du kunskaper inom svets och brinner för kvalitet? Då ska du söka dig till oss! Just nu söker vi en arbetsledare till vår kund Habo Rostfria i Habo!

Tjänsten är en hyrrekrytering där du inledningsvis är anställd hos oss på Lernia för att därefter gå över till anställning hos företaget.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta som arbetsledare mot företagets svets- och monteringsavdelning, med den huvudsakliga uppgiften att planera, fördela och leda det dagliga arbetet samt ansvara för att rätt kvalité och leveranssäkerhet uppnås. Du kommer också verka för en god sammanhållning i arbetsgruppen.

Arbetet medför bland annat ansvar för att stötta produktionschef i planering av arbetet, sköta vissa administrativa delar kring personalen i din arbetsgrupp, introducera och följa upp nya medarbetare, uppmärksamma avvikelser och störningar i produktionen samt bevaka att rätt material finns tillgänglig för fortsatt produktion.

Om dig
För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du:
  • Har körkort och tillgång till bil
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Har tidigare erfarenhet av att leda andra
  • God datorvana
Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom metallindustrin mot svets.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är strukturerad och har ett öga för kvalitet. Du är målorienterad och besitter en god kommunikativ förmåga som gör dig lämpad för att både samarbeta med och leda andra. Vi ser också att du är lösningsfokuserad och har lätt för förmedla samt verkställa åtgärder för att lösa problem som kan uppstå i produktionsmiljö.

Om anställningen
  • Placeringsort: Habo
  • Tjänstgöringsgrad: dagtid
  • Tillträde: enligt överenskommelse
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Habo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Habo Rostfria är ett företag som kombinerar en flexibel legotillverkning åt både små och stora företag, med tillverkning av egna produkter inom sektorn avfallshantering. Med moderna maskiner, ett dynamiskt tänkande och stor yrkesskicklighet klarar de av att möta de flesta behov. De legotillverkar allt från enstycksdetaljer, prototyper och småserier till kompletta enheter med ytbehandling och montering och storskaliga serier.