Kvalitets- och miljöansvarig till Habo Rostfria

Kvalitets- och miljöansvarig till Habo Rostfria

Vi söker nu en driven kvalitets- och miljöansvarig till satsande Habo Rostfria. Rollen innebär både strategiskt och operativt arbete och passar dig som vill vara med om en spännande resa från ett bra företag till ett betydligt bättre. Låter det intressant? I denna process så sker urval löpande, så tveka inte med din ansökan.

Om Habo Rostfria

Habo Rostfria är ditt självklara val när du söker efter en totalleverantör, oavsett om du är ute efter en detalj i skuren plåt, en svetsad konstruktion eller en produkt som ska levereras till slutkund monterad och färdig. ”Vanligt” stål eller rostfritt gör detsamma - vi har kunnandet och tekniken.

Vi kan erbjuda marknadsledande lösningar, oavsett om Du är på jakt efter sopkomprimatorer, containers, balpressar, eller kompletta system för smidig hantering av matavfall inom storkök.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kvalitets- och miljöansvarig kommer du har en nyckelroll. Tjänsten är varierad och den ena dagen är inte den andra lik. Du kommer att arbeta produktionsnära och genomföra kontroller i produktionen, men även bygga upp ett system för kalibrering och reklamationshantering.

På lite längre sikt kommer rollen att innebära mer strategiskt arbete och ta fram / uppdatera kvalitet- och ledningssystem som arbeta mer med miljöfrågorna. Då kommer din roll även att utvecklas mot att även inköp, marknad och andra funktioner inkluderas i ditt primära kontaktnät.

Rollen kommer att innebära ansvar för kvaliteten och att produktionen följer de uppsatta riktlinjer som finns gällande kvalitet, vilket kommer att innebära att du delar med dig av din kunskap för att kunna skapa best practice i alla led.

Din profil:

Habo Rostfria är i en spännande fas nu vilket innebär att du måste vara flexibel och kunna byta fokus från dataskärmen till produktionsgolvet. Du har troligtvis tidigare erfarenhet av producerande industri och kanske en relevant utbildning, eller motsvarande kunskap från arbetslivet.

Som person är du hungrig och driven att jobba med kvalitet och förändringsarbete. Du är bra på att kommunicera och vill utveckla och utvecklas.

Har du dessutom erfarenhet från plåtindustri / automotive /ISO - IATF ses det som mycket meriterande.

I denna roll har Habo Rostfria valt att samarbeta med OnePartnerGroup, varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknande ta en kontakt ansvariga rekryteringskonsulter med Marcus Rosenblom på 036 - 440 90 11 eller Mikael Rydholm på 036 - 440 90 18

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Habo
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Habo Rostfria är ditt självklara val när du söker efter en totalleverantör, oavsett om du är ute efter en detalj i skuren plåt, en svetsad konstruktion eller en produkt som ska levereras till slutkund monterad och färdig. "Vanligt" stål eller rostfritt gör detsamma - vi har kunnandet och tekniken.

Vi kan erbjuda marknadsledande lösningar, oavsett om Du är på jakt efter sopkomprimatorer, containers, balpressar, eller kompletta system för smidig hantering av matavfall inom storkök.