Grafisk producent till Fagerhult belysning!

Grafisk producent till Fagerhult belysning!

Vill du vara med och bidra till en hållbar och ljus framtid för både människor och vår omvärld? Vill du vara en del av ett företag som har en väldigt stark lokal närvaro i bygden, men samtidigt verkar på en stor internationell arena? Vi har tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som grafisk producent kommer dina huvudsakliga uppgifter att kretsa kring följande:
  • Du blir tilldelad olika projekt från projektledare
  • Producera material för webb, sociala medier, och tryck i enlighet med den grafiska profilen
  • Fotografering och bildhantering
  • Dagligt arbete i Adobe Creative Cloud
  • Täta samarbeten med projektledare och creative directors
Mer information kring tjänsten ges vid ett intervjutillfälle!

Din profil

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning mot grafisk design och kommunikation
  • God kännedom i programmen InDesign, Photoshop, och Illustrator
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
- Kännedom i filmredigering och webbpubliceringssystem såsom Episerver

Villkor

Omfattning:
Heltid, dagtid

Lön:
Enligt överenskommelse

Startdatum:
Omgående enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Sofie Mellin
Telefon 0723015314
Område Habo
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Publicering, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 29 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Fagerhults Belysning i Habo arbetar idag ett team om 16 personer som verkar som vår interna kommunikationsbyrå för affärsområdena Indoor, Outdoor och Retail. Vi hanterar allt från produktkampanjer, content marketing, mässor, kundevents till 3D visualiseringar och webbutveckling. Nu behöver vi förstärka vårt team med en grafisk producent under en tidsbegränsad period.
Fagerhult är en av Europas ledande belysningskoncerner med cirka 3 500 anställda och verksamheter i 25 länder. Vi skapar moderna produkter och spännande, energisnåla och miljöanpassade belysningssystem som på ett bra sätt integreras i den miljö där de ska verka. I koncernen ingår starka varumärken som till exempel Fagerhult, Ateljé Lyktan, LTS, Whitecroft Lighting, Designplan Lighting, I-Valo och Arlight samt Veko Lightsystems International B.V.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.