Infrastrukturspecialist Säkerhet

Infrastrukturspecialist Säkerhet

Infrastrukturspecialist - säkerhet
Habo

Här är en möjlighet för dig med senior erfarenhet inom infrastruktur som vill utvecklas till specialist inom IT-säkerhet inom en internationell koncern. Fagerhult, ledande bolag i Europa inom belysning, söker nu en infrastrukturspecialist att fokusera på IT-säkerhet. Är det dig vi söker?

Fagerhult skapar förstklassiga belysningslösningar som förbättrar människors välbefinnande i professionella och offentliga miljöer. Med hållbarhet och uppkopplade lösningar i centrum fokuserar vi på kontor, skola, hälso- och sjukvård, retail och utomhusapplikationer. Vi eftersträvar ett nära samarbete med kunder och partners på den europeiska marknaden, samt tillhandahåller belysningslösningar globalt - ofta med skräddarsydda lösningar för kunden.

Om rollen
Ett starkt IT-säkerhetsskydd är viktigare än någonsin och kräver att man ständigt arbetar med att utveckla den egna förmågan att upptäcka och förebygga hot och risker i IT-lösningar. I rollen som infrastrukturspecialist på Fagerhult är det din uppgift att driva bolagets aktiviteter inom IT-säkerhet. 

Rollen innebär att du håller dig a jour inom ditt specialistområde med omvärldsanalys, samt stödjer bolagets verksamhet och initiativ som bolagets IT-säkerhetsspecialist. Du genomför djupgående analys och utveckling av bolagets IT-system, utvärderar produkter och tjänster samt jobbar med policies och rekommendationer, sett till säkerhetsfrågor. I rollen har du löpande kontakt med kollegor, projekt och leverantörer, samt agerar som bolagets kravställare i samband med upphandling av teknik vad gäller IT-säkerhetsfrågor. 

Du jobbar därmed aktivt i den dagliga verksamheten såväl som med strategisk utveckling, driver ett förvaltningsforum på bolaget, samt agerar i första ledet gällande företagets frågor gällande IT-säkerhet.  

Om dig 
För att ta dig an denna roll tror vi att du har en relevant utbildning samt flera års erfarenhet inom infrastruktur, med nära relation till Microsoft teknik. Du har kanske också jobbat med VMware, Meraki, Microsoft Azure och kommunikation tidigare, och det är meriterande med erfarenhet inom säkerhetsrelaterade roller. 

För att trivas hos oss gillar du en händelserik vardag där du får utlopp för din nyfikenhet på både människor och teknik. I rollen behövs en handlingskraftig, initiativrik och självgående person med eget driv. Vi vill göra människors vardag enklare - och ljusare - och vår avdelning är starkt kund- och serviceinriktade. Därmed passar det perfekt om du har en öppen och kommunikativ personlighet. 

Eftersom vi är en del av en global koncern behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift, för att kunna samarbeta med övriga delar av organisationen. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Anders Johansson, 0723-063526, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om Fagerhult
Varumärket Fagerhult omfattar både produktbolaget Fagerhults Belysning AB (baserat i Fagerhult, Sverige) och 13 säljbolag med placering runt om i Europa. Baserat på kunskap om ljusets positiva inverkan på människan utvecklar och producerar vi innovativa belysningslösningar som marknadsförs och säljs via Fagerhults säljbolag. Totalt är vi cirka 1 000 personer, och av dem är nära 38 % kvinnor och 62 % män. 

Fagerhult ingår i koncernen Fagerhult Group, ett av Europas ledande belysningsföretag, med 12 olika varumärken och 4 200 anställda i 28 länder runt om i världen. 

Mer info
Område Habo
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 28 sept 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.