Vi söker svetsare till kund i Habo

Vi söker svetsare till kund i Habo

OM TJÄNSTENDu kommer att arbeta som svetsare i verkstadsmiljö, där din huvudsakliga arbetsuppgift är att svetsa produkter i rostfritt material.
Vi söker även en svetsare för svart plåt. Svetsmetoderna kan skilja sig från olika material, men på företaget förekommer både MIG, MAG och TIG. Företaget sysslar med legotillverkning, vilket innebär att arbetet är varierande och ingen dag är den andra lik. Du kommer få möjlighet att arbeta med en rad olika produkter, vilket ställer krav på en förmåga att anpassa sitt arbete till respektive produkt.

Du kommer arbeta dagtid och bör finnas tillgänglig omgående.
För rätt person finns möjligheten att få en anställning av kunden.

OM DIGVi söker dig som trivs i den traditionella industrimiljön och sätter stor stolthet i det arbete du gör. Har du tidigare erfarenhet som svetsare i rostfritt material altnerativt svart plåt, och har använt dig av MIG, MAG eller TIG-metoden ser vi det som meriterande. Arbetet är hantverksmässigt vilket ställer krav på noggrannhet, ett gott öga för kvalitet och en känsla för materialet. Du trivs med att arbeta i grupp, har stor respekt för andras kompetens och trivs med att ta del av andras kunskaper för att själv avancera och bli än bättre på ditt arbete.

Viktigt för tjänsten:
  • Mycket kunskaper i svenska - tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet som svetsare
  • Industriteknisk utbildning eller motsvarande
  • Kunskaper inom ritningsläsning
  • Körkort och tillgång till bil.
Det är meriterande om du har truckkort och tidigare erfarenhet av truckkörning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Detta är ett konsultuppdrag, man får en anställning i Adecco Sweden.

OM ADECCOTjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: jennifer.lindvall@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Habo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.