Vi söker kantpressare till kund i Habo

Vi söker kantpressare till kund i Habo

Är du kantpressare och finns tillgänglig omgående för uppdrag hos vår kund i Habo?

OM TJÄNSTENVi söker dig som vill arbeta som kantpressare inom tillverkningsindustrin. Du kommer att ingå i ett produktionsteam där diverse arbetsuppgifter kan förekomma, men där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara kopplade till din specifika kompetens inom området. Arbetet ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas med företaget. Du kommer att arbeta i programvaran Cybelec men även andra märken och utföra både stora och små jobb. Materialet kommer i första hand bestå av tunn och tjock plåt och oftast är det korta serier som ska köras.

Du kommer arbeta dagtid och bör finnas tillgänglig omgående.
För rätt person finns möjligheten att få en anställning av kunden.


OM DIG
Vi söker dig som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det viktigt att du är ansvarstagande, har hög arbetsmoral och är en social lagspelare som gärna arbetar i grupp med andra.

Det är meriterande om du har god materialkännedom och tidigare erfarenhet från tillverkningsindustrin.

Viktigt för tjänsten:
  • Mycket goda kunskaper i svenska , både i tal och skrift
  • Truckkort
  • Tidigare erfarenhet och/eller utbildning kopplat till kantpressning och svetsning.
  • Körkort och tillgång till bil.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Detta är ett konsultuppdrag, man får en anställning i Adecco Sweden.

OM ADECCO Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

KONTAKTUPPGIFTER Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: jennifer.lindvall@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Habo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.